Reklama

Reklama

Karla Rubensová - Dítě jako rukojmí

(TV film)
  • Francie Carla Rubens - Un enfant en otage (více)

Obsahy(1)

Když je unesen desetiletý Benjamin, syn bohatého obchodníka Verniera, má Carla za úkol případ prošetřit Vernier je totiž pojištěn proti únosu a pojišťovna si chce být jistá, že nejde o podvod. Únosce požaduje tři miliony a hrozí, že chlapce zabije, pokud je do čtyř dnů nedostane. S pomocí Charlyho Carla zjistí, že Vernier najal soukromého detektiva na manželku, kterou podezříval z nevěry. Toho však Carla najde zavražděného. Situace se navíc dramaticky zvrtne, když je Carla se svým šéfem přepadena a oloupena o peníze, určené na výkupné. Vzápětí ji totiž čeká šokující odhalení pozadí únosu i skutečného únosce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

shantim 

všechny recenze uživatele

Nudná detektivka prostá jakéhokoliv napětí. Chvílemi působí spíše jako nechtěná parodie, ale bez špetky humoru. 20% hvězdiček ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Carla Rubens je typická “nadžena“, která případ řeší s maximálním nasazením a nezastaví ji ani rána pořádným šutrákem do hlavy a to na rozdíl od jejich kolegů a místních policistů, jež by to bez její vydatné asistence mohli po pár minutách v klídku zabalit. Zhlédnutí téhle ódy na ženskou genialitu není sice životu nebezpečné, ovšem hloupost některých scén, zvláště pak “mistrovského“ závěru z toho vcelku dělají, miň, jak podprůměrnou koninu. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama