Reklama

Reklama

Neobyčejný život Timothyho Greena

  • USA The Odd Life of Timothy Green (více)
Trailer 1

Když Cindy a Jim Greenovi zjistí, že nemohou mít děti, zhroutí se jim celý svět. Pokoušejí se dál vést normální život, Cindy pracuje v místním muzeu tužek, Jim se vrací ke svému zaměstnání v továrně. Manželé se ale odmítají vzdát naděje a věří, že se jednoho dne vytouženého dítěte dočkají. Sepíšou vlastnosti a povahové rysy svého budoucího dítěte na papír, ten pak vloží do truhličky a zakopou ji na zahrádce. Jedné noci je probudí bouře, a u jejich dveří se objeví chlapec celý špinavý od hlíny. Jmenuje se Timothy, je slušně vychovaný a chová se přátelsky. Cindy je zaskočená, stejné jméno by vybrala i pro svého syna. Jim a Cindy se domnívají, že Timothy utekl z domova, pak ale objeví na záhoně velkou jámu a zjistí, že má Timothy nohy porostlé listy. (TV Nova)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (278)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Cindy (pořád krásná Jennifer Garner) a Jim (Joel Edgerton) jsou manželé, kteří se už dlouho snaží o miminko. Zjišťují však, že přirozená cesta nebude v jejich případě tím řešením, které budou moct využít. budou se muset poohlídnout po jiných řešeních. Jenže ani jiné cesty se nezdají schůdné. A tak jeden večer, kdy už toho mají skutečně dost, si sepíšou všechno, jak by mělo jejich dítě vypadat, co by mělo umět, jak by se mělo chovat. Dají to do krabice, kterou zakopají na zahradě u svého domu. Pak najednou začne pršet. Světe div se, ze země něco leze! Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/neobycejny-zivot-timothyho-greena-2012.html ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Drtivá většina filmů vás v úvodu zaujme a následně zklame svou prostoduchostí nebo jen obyčejnou stupidností. A to je i případ Timothyho. Tedy až na jednu diferenci, jež překryje nechutnou stať, ergo Timothy Green reprezentuje dokonalou křivku pana Gausse. Ještě bych upozornil na strašlivý zlozvyk sedmi procent všech filmů vyprávět příběh někomu, jež se obvykle velice diví. 62% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, na ktorého spôsob podania sa treba psychicky naladiť, lebo inak to môže byť dosť komplikované sledovanie. Ja som to dokázal a musím povedať, že myšlienka sa mi páčila, herci boli dobrí a sledovalo sa mi to dobre. Neviem čo viac by som povedal asi okrem toho, že tento film na mňa celkom zapôsobil. A som rád, že som ho videl. Dokonca sa nebránim k nemu aj niekedy vrátiť.Hodnotenie: B ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kouzelná a příjemně nenápadná rodinná komedie. Neotřelý nápad a rutinní provedení, které rozhodně zaujme, ale nedokáže kompletně uhranout a nepřidá žádnou hodnotu navíc. Děj je průhledný a rozhodně neočekávejte žádná větší překvapení. Herecké obsazení hodně příjemné a také celková nálada filmu je velice příjemná. Rozhodně osvěžující počin. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $51,854,875Tržby Celosvetovo $53,284,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,465,309 //počet predaných kusov 63,737Tržby za predaj DVD v USA $14,929,073 //počet predaných kusov 860,471║ Príjemná oddychovka, ktorá ale nevyužíva naplno svoj potenciál. /60%/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • V jednom rozhovoru v období natáčení 10letý CJ Adams přiznal, že nohy na plakátu nejsou jeho, ale dvojníka. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama