Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důstojnice námořnictva Alexandra (Dreya Weber) je dostatečně silná na to, aby při barové rvačce nakopala zadek kterémukoliv chlapovi. Ale existuje jeden soupeř, kterého nemůže porazit – armádní politika. Vrací se nečekaně z Iráku do konzervativního rodného města se svým osobním tajemstvím. Tam je požádána, aby pomohla připravit problémovou dospívající dívku Saffron (Paris Pickard) na absolvování výcvikového tábora. Když vejdou ve známost skutečné důvody Alexandřina návratu z války, začne to ohrožovat budoucnost jich obou. Tento pravdivý příběh se zabývá ožehavým tématem, poukazuje na absurdní zákaz služby homosexuálů v americké armádě. (Elfilms.cz)

(více)

Recenze (6)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, jen mohlo být trochu méně "militantního patriotismu". ~~~ Mariňačka, z rodu vojáků sama voják každým coulem, je ze služby propuštěna kvůli své homosexualitě, která by nedělala armádě dobrou pověst. Co naplat, že by strčila do kapsy 10 jiných chlapů, co naplat, že je naoko provdaná. Odjíždí tedy zpět do svého rodného pidi-městečka rozjímat o tom, co bude dělat dál. Zahálet ale dlouho nebude, pod křídla si bere (resp. je jí lehce vnucena) jednu mladou holčinu, která má moc dobré vyhlídko na to, svézt se pěkně rychle na šikmé ploše. Holčina dostává nabídku - buď do vězení nebo do armádního přípravného kempu. Holčina si vybírá US Army (s nijak velkým nadšením) a mariňačka ji, jako správná patriotka, připravuje na to, co ji v kempu čeká, a taky otevírá oči. V zapadlém městečku se ale vždycky najde nějaký buran, který nesnese, že mu někdo dokáže nakopat zadek a usměrnit ho. A to se ještě veřejně neprofláklo, jak to má mariňačka Alex se vztahy k ženám. ~~~ Pro Evropu film moc dělaný není, spíš za mořem má snahu popíchnout ohledně zákona, kdy v US Army nesměli sloužit homosexuálové, což se má v blízké době změnit. ~~~ Jediné, co mi tu fakt vadilo, bylo to poselství, že nejlepší, co lze udělat, je nastoupit k mariňákům. Jinak by taky neuškodilo si trochu pohrát se scénářem, vytřískat se z toho dalo víc (být na to i o něco víc peněz). ()

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Už sám námět je velkým průserem. Převýchova puberťáka už byla zfilmovaná tolikrát, že se to nedá spočítat. Film nemá skoro žádný děj, spád a konec taky nepřekvapí, ale na rozdíl od jiných slátanin se na to dá docela koukat. ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Další z řad lesbických filmů, bohužel těch horších. Myslela jsem, že se nedočkám konce, příběh se hrozně táhl, bohužel nebyl ani nijak extra zajímavý, a to trailer vypadal dobře. 50% ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Já nějak sám nevím proč (dějově to nebyl žádný zázrak), ale dám čtyři:). Dreya Weber mi docela sedla, tyhle role jí dost sedí, tady navíc ještě docela i vypadá jako ženská:). Koukalo se na to docela dobře, i když je fakt, že našinec asi úplně nedokáže docenit ožehavost problematiky služby homosexuálů v americké armádě. ()

bara1313 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a nuda .. už dlouho jsem neviděla tak herecky "plochý" film .. Herecké výkony nestojí za nic, ani jedné z rolí jsem nevěřila nic, co řekli ... Film se celou dobu jen táhne a vy pořád čekáte, co se stane ... až je konec ... 1 hvězda jen za to, že odpad! si to nezaslouží, jelikož existují i mnohem horší filmy ... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama