Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová architektka Simran zbožňuje bollywoodské romantické filmy a to tak moc, až se její vlastní život začne takovému filmu podobat. Má vysněnou práci, dokonalého přítele Raje; její idylku však naruší setkání s frajerem Jayem. Ten pracuje jako asistent slavného režiséra bollywoodských snímků, avšak sám „tyhle slaďáky“ nenávidí. Se Simran začnou spolupracovat na jednom projektu a přes počáteční vzájemné antipatie mezi nimi vznikne přátelství. Jednoho dne si Simran uvědomí, že se do Jaye zamilovala, ten však její city neopětuje. Bude z toho „luv story“? (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Recenze (11)

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Jen hlavní představitelku bych nejradši vyměnila.:-) Vyskytuje se tu jeden z nejlepších odkazů na Devdas ever.:D Kdo uhádne jaký to je? Nápověda: Uděláme si ohníček? +++++++++++++ Jen bych asi ještě varovala bollywoodské začátečníky, že tenhle film si určitě vychutnají líp až po zhlédnutí těch největších romantických provarů. Těch odkazů je tam fakt mraky. ++++++++++++++ Z novějších věcí, co jsem v poslední době viděla, má tohle suverénně nejlepší hudbu. (nepočítám Jab We Met, tomu se asi jen tak něco nevyrovná:-)) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Punit Malhotra a jeho Gori Tere Pyaar Mein ma veľmi bavilo, tak som bol zvedavý aj na jeho starší film - a síce I Hate Luv Storys. Námet sa mi veľmi páčil, rovnako aj tie hlášky odkazujúce na iné indické romantické filmy, ale bohužiaľ ten záver ma moc nepotešil, inými slovami - dalo sa to čakať. Imran Khan je nesmierne sympatický herec, ktorého som si obľúbil najmä vďaka Ek Main Aur Ekk Tu. Bohužiaľ, Sonam Kapoor som si nikdy akosi neobľúbil, a rovnako to zostáva aj po tomto filme. Rád by som dal aspoň 4 hviezdy, ale záverečná fáza to napokon zaokrúhlila ku trom, hoci prostredná deprsívna časť filmu bola skvelá. ()

Reklama

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Film, který si utahuje z klasických bolly love stories, aby se na konci stal jejich pomníkem. Stačí znalost několika klasik jako jsou Devdas, Dilwale Dulhania Le Jayenge, Kal Ho Naa Ho a dalších podobných a můžete si krátit čas při sledování filmu hádáním, který záběr a která melodie jsou z jakého filmu. V úvodu jsou dokonce použity i krátké ukázky z originálů. Hlavní mužský hrdina Joey, alias J, jak si rád přezdívá, je jako indická kopie Joeyho z Přátel. Nejen, že jsou si Imran Khan a Matt LeBlanc neuvěřitelně podobní (když si odmyslíme ta kila, co Joey během všech těch sezón nabral), ale jsou to oba stejní lehkovážní vtipálkové, kteří svedou každou sukni. Oba se ochomýtají kolem filmu, ale žádná hvězda z nich nikdy nebude. Celý film se nese v duchu toho, co slyšíme skeptika Jaye říkat hned na začátku: "Všechno už bylo řečeno, všechno už se někdy stalo. Nikdo už nevymyslí nic nového." Každý si tak může vybrat, jestli bude film sledovat jako komedii-parodii na bolly slaďáky, nebo jestli se už po sté ponoří do sledování téhož dramatu a na konci uroní i nějakou tu kroupu. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Asi jediné, co se mi opravdu líbilo, byl soundtrack. Příběh mě nějak moc neoslovil, neříkám, že sem tam nebyly nějaké pěkné scény či "vtipy", ale na můj vkus dost málo, protože pak už to bylo všechno moc dlouhé. Vlastně ještě kladně hodnotím, že jsem si mohla zavzpomínat na starší filmy, které jsem viděla, jejichž hudba/scény v tomto filmu zazněly/byly. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Buť to človek prijme, alebo nie. Ja som si to s určitou rezervou užila, keďže Imran Khan mal dosť charizmy a neskutočne veľa výrazov, aby som sa nenudila. Škoda drevennej Sonam. Keby hudba nebola taká úžasná, príbeh by bol strašne zdĺhavý, ale už len samotné Sadka Hua by si zaslúžilo ešte hviezdičku navyše. :) Okrem toho boli vo filme dosť podarené vedľajšie charaktery a robil si srandu z toho, čomu sa väčšinou smejem aj ja - uplakaným bollywoodskym romancám :) Aj napriek hluchým miestam a nedostatkom som sa bavila. Solídnych 60%.**** Videla som to znovu. Sú tam scénky, ktoré by som rada zmenila, hnevá ma nevyužitý potenciál, ale ešte stále ma to baví. Dokonca viacej ako predtým - mením hodnotenie na 70% a ničoho neľutujem :) Menšia recenzia ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama