Reklama

Reklama

Recenze (4)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavá trilogie totok. Jednička je totální vykradačka Die Hard co se bere smrtelně vážně, ale je aspoň nechtěně zábavná. Dvojka je totálně zábavná sračka a jedno z mých osobních guilty pleasure ever. Trojka je nekoukatelný peklo zajímavý snad opravdu jenom tím, že se to točilo u nás a je tam opět vysoká koncentrace Českých herců. Film který je smrtelně nudný a neakční a i když má občas náběh na trashovou zábavu, tak je nehorázně stupidní nelze hodnotit jinak než odpadem. Gruner je můj oblíbenec, ale tady si jeho účast nedokážu vysvětlit. Napadá mě jenom, že si udělal výlet do Prahy kde ho odchytil Simandl a řekl mu : chceš snadný výdělek? Nemusíš předvést vůbec nic v akci se ani nezapotíš a v celém filmu budeš vesměs nějakých dvacet minut jenom proto, abych si tě mohl dát na plakát a mohl tuhle sračku prodat. Tak asi tolik k tomu. Ve scénách při kterých hraje country nebo dechovka jsem nevěděl jestli brečet nebo se hystericky smát. No za to úvodní přepadení vojenskýho konvoje což je jediná koukatelná scéna na celým tom filmu a za to, že jsem to přežil bez trvalého poškození mozku dám aspoň 5% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hu ha! Jeden z najnudnejších akčňákov v rámci všetkých váhových kategórií ( A,B,C... ). 101 minút utrpenia pre každého, kto fičí na prestrelkách, výbuchoch či automobilových naháňačkách. Je jasné, že Simandl je talent na zháňanie peňazí, ale o réžii vie veľké kulové. A ta trápna folková hudba...už len to je rarita v akčnom žánri ( počas nejakých tých, aspoň trochu dobrodružných scénach, hraje dychovka...ma poser ). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před lety na Primě. Pamatuju si to matně, ale vím, že jsem se bavil. O něco líp si ovšem pamatuju, jak jsem se byl podívat na natáčení a Leo Rossi si stěžoval, že ho okradli pražský taxikáři. Jo, tomu se říká srdečné pozdravy z Čech:) ()

Reklama

Reklama