Reklama

Reklama

Émilie Jolie

Trailer

Obsahy(1)

Emilie je rozkošná osmiletá holčička. Musí se s rodiči odstěhovat do jiného města a tajně doufá, že ráno, až půjde poprvé do nové školy, ji na počest této významné události doprovodí i tatínek. Emilie bohužel zažije zklamání, protože tatínek má strašně málo času, má spoustu práce, a protože v novém zaměstnání také právě začíná, chce být v práci co nejdříve, aby dělal dobrý dojem. Smutná holčička, která se také trochu obává zítřejších výzev, odejde do svého pokoje a začne číst oblíbenou knížku maminčina dětství o modrém zajíčkovi, kterého unesla čarodějnice. Emilie při čtení usne, ale když se probudí, vidí, že se ocitla ve fantastickém světě maminčiny obrázkové knížky a její život se odvíjí jako pohádka. Jako moderní pohádka plná obdivuhodných čar a kouzel. Nachází nové kamarády, s nimiž se vypraví zachránit malého modrého zajíčka. S pomocí dobrodružství, která cestou prožívá, přichází Emilka na význam a hodnotu takových pojmů, jako je odvaha, přátelství a velkorysost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Kejo 

všechny recenze uživatele

Rozmetalo mi to celý mozog. Najprv že je to fajn film ale ked sa tam zjavilo 1000 modrých zajacov tak som to chcel okamžite vypnúť. Síce na to že je to Francúzsky animák má fajnú animáciu a piesne. Najprv som si myslel že je to DISNEY. Záporak je nudný a koniec je priemerne slabý. Tento film vám radím pozrieť iba jeden krát ak nechcete skončiť na psychiatrii inač tento film je čistý priemer. Ale prikláňam sa k lepšiemu 50% *** ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Detsko-fantazijný filmík, ktorý so sebou nesie edukáciu i vtip. Hlavne vtipná animácia a sympatické postavičky mu dodávajú šmrnc. Zápletka je ale slabšia a treba prekusnúť aj množstvo zbytočných pesničiek. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama