Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem měšťácké rodiny, která vyhraje pobyt v apartmá luxusního hotelu. Slavný fotograf ovšem předstírá, že apartmá vyhrál on. Otázka z ní: Kdo z koho?  Julie (Cristiana Réaliová) vychovává své dvě děti sama. Její vyhlídky na budoucnost navíc nejsou zrovna růžové. Nemůže najít práci a hrozí, že přijdou o byt, ve kterém žijí. Takže, když vyhraje týdenní pobyt v luxusním hotelu, je si jistá, že se na ní konečně usmálo štěstí. Jenže do hotelu přijíždí Laurent Rozier (Richard Berry), namyšlený módní fotograf, který tvrdí, že apartmá vyhrál on a snaží se Julii vytlačit. Jenže ta se rozhodně nehodlá vzdát a tak nakonec oba kývnou na kompromis: Laurent bude sdílet apartmá společně s Julií a jejími dětmi. Jenže to nevypadá na klidnou dovolenou, vzájemně se totiž snaží udělat si ze života peklo. Naschvály se stupňují, dokud Julie nenajde Laurenta viset na lustru. Zašla až příliš daleko? Důvodem jeho zoufalství je modelka Olga, Laurentova přítelkyně, která se s ním právě rozešla. Fotograf je zoufalý a prosí Julii, aby mu pomohla získat Olgu zpět. Zamiluje se Laurent nakonec do své prázdninové spolubydlící? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Humor v tomhle filmu těží leda z toho, že se postavy chovají jako po lobotomii. Dva dospělí se častují naschvály jako učni z hornického učňáku. Hlavní hrdina je nesympatický a hrdinka je zas jako vystřižená z levicové příručky o sociální vyloučenosti. Navíc je hlavní hrdina už dost obstarožní a nehezký, což by bylo u romantické komedie mínus. Ale v tomhle případě to tolik nevadí, protože to není ani romantické a ani komediální. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Dával jsem tři, váhal jsem jestli víc, až pak jsem si všimnul, že jde o TV film a už tam byla čtvrtá. Tahle oddychovka by totiž mohla klidně běžet v kině a vůbec by mě to nepohoršilo.. Režisér zvládá atmosféru s lehkostí, skoro tak jak to umějí amíc, Julie (původem Brazilka Christiana Reali) je docela kus, hudba neurazí, no mezi snídaní a cyklovýletem, kdy se čeká, až si děti připraví kola, ideální.. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Je to romantická komedie? Ano. Je vtipná, pohodová a milá? Ano? Mám si od romantické komedie přát něco jiného, než že se pohodově pobavím? Ne. Mé požadavky byly splněny na 100'%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je jasně vidět impotence dramaturgů našich celoplošných televizí a to jak veřejnoprávní, tak soukromých. Místo hledání nových filmů do svých programových nabídek radši do nekonečna zařazujou 100x přehraný filmy. Já neříkámže se jedná o gala přehlídku dokonalý filmařiny, ale jedná se o příjemnou pohodovku, která po náročném dni v práci (ve škole ) může zabrat. Takový, trnky brnky ha ha ha. Vůbec nejlepší byla úvdní nakupovací scéna, mám pocit, že po Kalouskových reformách budeme podobně nakupovat všichni. Nenáročná zábava, do které ke konci nakoukne slečna romantika, ale jen na chvíli a závěr se nese v duchu většiny filmu, ve kterým proti sobě vedou úplnej džihád jedna prdlá chudá ženská a namyšlenej fotograf. Příjemný film, herci i příběh. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama