Reklama

Reklama

Man-choo

  • Jižní Korea 만추 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Osud ich spojil dohromady v autobuse na ceste do Seattlu. Anna dostala za vzorné správanie po siedmich rokoch dvojdňovú vychádzku z väzenia, aby sa mohla zúčastniť pohrebu svojej matky. Hoon je gigolo a vracia sa späť za svojou dlhodobou klientkou, ktorej manžel mu ide po krku. Obaja budú mať len tieto dva dni, aby rozhodli, ako budú ich životy pokračovať. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (9)

kikuka 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že do tretice všetko dobré (ak nie dokonca najlepšie). Po dvoch verziách Lee Man-heea, sa k príbehu o dvoch stratencoch cestujúcich jedným autobusom - gigola a ženy, ktorá dostala dvojdňovú vychádzku z väzenia, aby mohla prísť na pohreb mamy do Seattlu, vraciame pod réžiou Kim Tae-yonga. Tang Wei je pre mňa dôvodom, pre ktorý som si pozrela aj Speed Angels, a ani Hyeon Bin nebol celkom márny, a sú to práve oni dvaja, čo popri zvedavosti tvoria pádny dôvod na pozretie si filmu. Late Automn zjavne naschvál necháva pomalé tempo, veľké medzery v motívoch, pozadí a tak, ale v konečnom dôsledku sa do nich namotáva, až sa stráca, čím vzniká priestor pre rozpačitenie dojmov. A to spoločné chvíľky hlavných postáv boli celkom fajn. ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že budu radši setrvávat v Hyun-Binovském absťáku a počkám na nějakou novinku, protože toto bylo fakt hrozný.. Námět byl fajn, ale zpracování se rovnalo čumění do zdi, asi tolik mně ten film dal. Navíc ta angličtina - a to jí tam bylo pramálo - Hyun-Binovi lámala jazyk a působilo to strašně teatrálně. Nejlepší byly minuty na začátku a na úplném konci s hlavní hrdinkou, to je vše. Toto už nikdy. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto tiché filmy, v ktorých prší, z jazera sa derie hmla a klavírna hudba iba umocňuje depresiu, ktorá sa zahryzáva hlboko pod kožu. Mlkve bolestné dialogy, kde gestá napovedajú viac, ako slová, ale občas som mal pocit, že by Anna potrebovala streliť jedno zaucho, nech sa konečne rozhýbe k nejakej akcii. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla hodnotit první polovinu, tak by to bylo "huai", ta druhá se přece jenom už přehoupla na "hao". Sice to bylo o něco záživnější než Come Rain, Come Shine, ale do filmu na jehož konci si řeknu: "to si pustím znovu", má Late Autumn pořád docela daleko. S výjimkou posledních cca 45 minut to byla nuda a já se jenom silou vůle a pohledem na úsměv Hyun Bina bránila spánku... ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Momentálně si nevzpomenu kdy naposledy jsem viděl film s tak nulovým dějem jako tento. Mě to přišlo jak pokus o vyjádření nějaké výšší myšlenky, nebo nevím jak to nazvat. Celý film jen koukáte na stupidní úsměv hlavního "hrdiny" Hona nebo na smutný, zamyšlený pohled Anny, téměř nic jiného zde k vidění není. U mne nelze film nějak rozumně ohodnotit, protože toto se filmem moc nazývat nedá... - 15. 12. 2012 - 10% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Čínská herečka Wei Tang v druhé polovině prosince 2009 na tři dny a dvě noci zavítala do Jižní Koreje, kde se před uzavřením filmové smlouvy osobně setkala s hercem Hyun-Binem a režisérem Kimem Tae-Yongem. Tam jí byl také prvně předložen kompletní filmový scénář. (Conspi)
  • Navzdory původnímu snímku odehrávajícímu se v Jižní Koreji, je jeho přepracovaná verze dějově situována do amerického prostředí. (Conspi)

Reklama

Reklama