Reklama

Reklama

Všechny jsou zadané

  • Itálie Ti presento un amico (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Raoul Bova se představuje v hlavní roli Marca, mladého manažera kosmetické firmy, který byl nedávno převelen do Říma. Marco se snaží oprostit od právě ukončeného vztahu a seznamuje se s řadou krásných, zajímavých, vzrušujících mladých žen, z nichž by každou rád poznal důvěrněji... a z nichž každá kdysi bývala mužem. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Felisr 

všechny recenze uživatele

Kdo proboha psal ten obsah??? Krom první věty zbytek absolutně není pravda, ženy nebývaly mužem, nýbrž se ukázalo, že by rády byly s nějakým jiným mužem než s Markem, který ale nemá čas je poznat důvěrněji, neboť ony ho po pár chvílích drapnou do své postele... Dávám tři hvězdy za Raoula, který chudák ani nemá co hrát neboť po celý film opakuje dvě scénky (příchod do kanclu s aktovkou a pád do postele s nějakou ženskou), jinak je film objektivně tak na slabší dvě hvězdy. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsou všechny zadané, protože jestliže jsou, tak evidentně ne, zamilované. Obsah filmu je až neskutečně neokázalý. Scénář už víc groteskní být nemohl a kamera působila, jako dražší telenovela. O hercích se ani zmiňovat nemá smysl. Kdyby to bylo slabší béčko, zaslouží si dvě hvězdy, ale když se díváte na slabší snad déčko či možná ještě nižší písmeno, nezaslouží si ani hvězdu. Já ale přesto jednu dávám a to za ty kočky, které ve filmu vypadaly líp, než hrály. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi lacná talianska tvorba so slovenskou herečkou v hlavnej úlohe. Taliani by mali ostať jedine pri tvorení historických romantických seriálov, v tom sú jedine dobrí. Doba Mastroianniho alebo kľudne aj Fantozziho je nenávratne preč. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Anotátor z HBO tuhle komedii nikdy neviděl, jinak by nemohl stvořit takový blábol o přeoperovaných mužích. Holky jsou fakt pěkné, stojí za zmínku, že čtyři (filmové) Italky hrajou Slovenka a dokonce dvě Britky! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama