Reklama

Reklama

Blood Ties

  • Singapur Huan hun
všechny plakáty

Obsahy(1)

Policista Shun a jeho žena Mei jsou brutálně zavraždeni členy drogového gangu. Jejich duše nemohou odpočívat v pokoji, dokud se nepomstí svým vrahům. Shun se reinkarnuje do své třináctileté sestry a hodlá s gangstery zůčovat za pomoci svého strýčka Shena, policisty ve výslužbě. (Chatterer)

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zapomenutelné (komentář píšu necelý týden po zhlédnutí a už si jen stěží vybavuju, o čem ten film vlastně byl), ale určitě ne špatné. Nechronologické vyprávění v tomto případě spíše uškodilo, nedovolilo mi se do děje pořádně vžít. A že potenciál na strhující mysteriózní thriller by tu byl. Brutalita příjemná. Pokud nemáte po ruce nic jiného, můžu opatrně doporučit. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bol to veľmi kvalitný film, ale prečo zase píšu, že je to horor? Jedná sa o trošku krvavejší mysteriózny krimithriller, miestami dokonca akčný. Naozaj sa v ňom nachádzali scénky ako kastrácia a znásilňovanie, priamo na kameru to však neukazovali, takže film žiaľ "hranice" neprekročil (keby prekročil, dal by som plný počet). Ale môžem ho odporučiť, pretože okrem slušnej zápletky a násilia obsahuje aj niekoľko zaujímavých zvratov a napínavých scén. Často sa totiž nevidí, ako malé rozkošné dievčatko masakruje grázlov. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní film, na kterém mi vadily jen četné flashbacky, ale jinak se jedná o poctivéj revenge 13 leté dívky, která hravě vyřídí všechny protivníky. Slušná zábava. 70% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Drsný příběh o pomstě. Klasické téma, kdy je rodina policisty mučena plus vyvražděna gangstery a zkorumpovanými policisty, se mění v trochu neobvyklou zápletku, kdy se oběti "reinkarnují" jiných lidí. Ti pak, zejména mladičká asi tak 16ti letá holčička provádí svoji pomstu ... Film má perfektní atmosféru, vizualní zprazování a hlavně je opravdu velmi násilný a brutální... Znásilňování mrtvé manželky před očima jejího muže, znásilnění nezletilé mladičké dívky, kastrace nožem i policejní bouchačkou atd. Tvůrci si opravdu nebrali servítky, ale násilí nepůsobí samoúčelně, šmejdi si svoji "dávku" tortury jednoznačně zaslouží. Výborný a mírně netradiční thriller určený pro velmi otrlé diváky ... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale u tohto typu filmu by som predsa len uvítal o čosi viac surovosti v jeho revenge fáze, najmä keď zoberiem v úvahu, aký nesmierny potenciál mala postava nekompromisného mstiteľa v podobe na prvý pohľad úplne neškodnej ázijskej teenagerky (prečo napríklad nebolo ukázané zúčtovanie s kápom bandy grázlov, ktorý zabil jej otca?). Vadilo mi tiež, že príbeh bol podaný divnou formou, reálne dianie neustále striedali flasbacky, vysvetľujúceho čo sa vlaste udialo a to na mňa občas pôsobilo trochu chaoticky. ()

Chatterer 

všechny recenze uživatele

Povedená story o reinkarnaci obětí násilných činů. Podobná filmu The first 7th night, ale zpracováním o mnoho lepší. ()

Reklama

Reklama