Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Rupert Friend) má smolu. Je výborným jazzovým hráčom na klavír, ale po tom, čo ho opustila priateľka Joshepine (Sarah Wayne Callies), s hrou prestane a miesto toho utápa svoj žiaľ v alkohole v útulnej izbe hotela, ktorému šéfuje jeho priateľ George (Forest Whitaker). Nalieva si jeden pohárik whisky za druhým, pofajčieva Camelky a donekonečna si púšťa svoj obľúbený čiernobiely film s Tonym Curtisom v hlavnej úlohe. Jedného dňa ho z tejto sebaľútostnej rutiny preberie nečakaná príhoda, keď mladé dievča vtrhne do jeho hotelového apartmánu a nájde útočisko v Samovej kúpeľni pred svojím priateľom. Od tohto okamihu sa začína odvíjať vzťah medzi Samom a krásnou neznámou s nezvyčajným menom Pi (Clémence Poésy), ktorá v sebe ukrýva tajomný príbeh. Zaujímavé je, že všetko prebieha cez zatvorené kúpeľňové dvere. (sochoking)

(více)

Recenze (3)

Mirischka 

všechny recenze uživatele

Nalijeme si čistého vína...tento film bude to pravé pro romantické duše zoufale toužící po velké lásce a lidi, kteří se v dnešní rychlé době plné techniky a Lady G. necítí zrovna ve své kůži. Něco málo z obojího v sobě naštěstí mám a když mi do tohoto koktejlu přimíchali ještě R. Frienda, tak z toho byl velmi příjemný počin. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se na Lullaby for Pi hodně těšila a to kvůli mým oblíbencům Friendovi a Poesy, ale to hůř to snad dopadnout nemohlo. Klasický vykalkulovaný příběh o zázračné lásce, která donutí jednoho truchlícího muzikanta opět začít pět své tklivé jazzové písně a jeho deprimovanou novou lásku zachrání před potencionální návštěvou cvokaře. Měla jsem chuť to v polovině vypnout, ale vydržela jsem, i když to nakonec k ničemu nebylo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel ve Saskatchewanu a ve Winnipegu v Manitobu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama