Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že pro sledování tohoto horůrku jsem si připravila podmínky více než dobré- čas okolo půlnoci, sluchátka a.. ani jedna svíčka. A byla jsem odměněna, kupodivu jsem měla tendence kontrolovat rok výroby, protože mi to přišlo tak dobré, že to snad muselo být natočeno ještě dřív, než před rokem 2001. Celkově jediná drobná výhrada byla k odhalení totožnosti onoho monstra, ale i to se nevidí každý den a Justin Long s Ginou Philips byli oba výteční. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Prosťoučký rádoby horor, jenže s hororem to má pramálo společného. Jeepers Creepers se mnohem víc podobá laciné černé komedii, která nemá čím překvapit a diváka tak ani zaujmout. O atmosféře se snad nedá mluvit, a to nepočítám nesčetné chyby v logice a plochost příběhu, jaký by vymyslelo i pětileté dítě. Na samotném "monstru" je pak znát nízký rozpočet a namísto strachu vzbuzuje posměch. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jak jsem psal u svého velmi oblíbeného Vřískotu, vyděsím se snadno ;-) Je pravda, že jakmile se montrum ukáže, jde strach víceméně do háje, mně ovšem v druhé části filmu hodně zajímaly proměny toho zmetka. Víc mi lezly na nervy sourozenecké hádky obou hlavních postav. Ovšem na Kruh, Identutu nebo co tenhle film zdaleka nemá. Sedm z deseti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, smál jsem se těm situacím...nejde zařadit rychlost, nefunguje telefon..atd. Ale později jsem měl chuť se na ten film podívat znova a ono mně to bavilo. Nakonec po třetím podívání můžu napsat, že jsem dlouho neviděl něco podobného. Film se docela povedl, a já se divím, že jsem ho dříve tak nesnášel. CITÁT - To není člověk, smrad s tvých ponožek by ho zabil........ ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Trocha napětí OK, zápletka budiž, ovšem ubíjely mě zase ty klasické hororové otřepané klišé (např. v kritickou chvíli nestartuje auto - tedy v tomto případě nešla zařadit rychlost), rozčilovalo nelogické chování postav - ke kterým docházelo obvykle jen proto, aby samy sebe dostaly do nepříjemné hororové situace, jelikož nebylo vymyšleno, jak jinak důvěryhodněji je do toho namočit - a ohromně vyrušovaly nemístné rádoby-komické vsuvky, které tam neměly vůbec co dělat! Nejvíce mě dožrala scéna, kdy Darius leze poslepu do tmavé roury v zemi, kam předtím viděli hodit pytel, o kterém si mysleli, že obsahuje mrtvolu, a ségra na něj: "V každých hororech je někdo, kdo se chová blbě a lidi ho pak za to nesnášej". A já od té chvíle nesnášel celý tenhle trapný film. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (28)

  • Původní název filmu byl "Here comes the Boogeyman". (Chatterer)
  • Jediná replika, kterou „Creeper“ ve filmu měl, byla později vystřižena. (Mr. Filuta)
  • V scéne s mačkami sa všetky mačky pozerajú cez okno, pretože bolo natreté tuniakom.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama