Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozverná komedie o milé tchyni, kterou trápí tušení o pletkách svého zetě doprovázené nesnesitelnou migrénou. Natrénovaný instinkt z let soužití se záletným manželem dosáhl dokonalosti, proto o zeťově nevěře nemůže být pochyb. Společně se svými ztřeštěnými kamarádkami vyřkne Pilar nad nestoudníkem ortel nejvyšší, teď je jen třeba najít na něj zkušeného odborníka. Ten ale, jak se ukáže, hodlá s řemeslem praštit a užít si zaslouženou penzi. V tom se ovšem znenadání objeví zabijákův nemotorný syn, který by živnost rád převzal? Takže honička za vrahem, obětí i objednavatelem vraždy může začít, jen je někdy zatraceně těžké rozlišit, kdo je vlastně kdo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Španělé mají dobré komedie a to i ty, které jsou všeobecně považovány za špatné. Dvě hvězdy nedávám, že by to byla kravina. Právě naopak. Film obsahuje celou řadu supr vtipných scén, ale celé je to tak divně natočené, že to ve výsledku víc, než na dvě hvězdy nedopadne. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdice por Canarias (las amo) y la otra hvězdice pro moji veleoblíbenou herečku doñu Carmen. Jinak je to mizérie mizerná a na Španěli zatraceně slabá. Oni totiž umí. Originál by se možná ještě díky kouzlu "španělení" vydržet dal, ale maldita dabing verze je nevydržitelná. Ještě pár alfaromeovských čumáčků mě potěšilo a ulice Las Palmas... Dost málo na celý film! Tedy komedii??? Kde se vzala, tu se nevzala. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná stálo za úvahu najmout šikovného profesionála, který by nenápadně odstranil režiséra ještě předtím, než tuhle neveselou taškařici natočil (pochopitelně tak, aby to vypadalo jako nehoda) … Neboť se mu podařilo dokonale zazdít i scény, které měly docela slušný potenciál - a stvořil jen silně upocené dílko, které se po celou stopáž pokouší rozverně znásilňovat humor a ve výsledku je nudné a křečovité. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Nebýt dlouhé doby od posledního ohodnoceného filmu, tak bych to vzdal (a míst na vypnutí je tam celkem dost). Nejbližší charakteristikou je telenovelská komedie, která se vůbec nebere vážně s divným koncem (, takovým neukončeným způsobem. Naposledy něco podobného jsem uviděl u Next.). ()

quixote 

všechny recenze uživatele

Zklamání na celé čáře a dotaz: proč ČT koupila zrovna tento podprůměrný film, když Španělsko má jinak tak bohatou a zajímavou kinematografii?Carmen Maura je skvělá herečka, ale tato role - patrně psaná pro ni - je tak plochá, že ani ona s ní nic nesvede. Místo toho funguje jako manekýna - na kostýmech pro ni se nešetřilo. Pakobylka má naprostou pravdu, že jde o "neveselou taškařici". Humor je opravdu upocený a vyznívá do prázdna. Takhle černá komedie nevypadá. Jedna hvězda za ty kostýmy a Kanáry. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama