Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Jack Verdon (Ray Liotta) vyšetřuje sérii vražd, v níž se stává hlavním podezřelým po tom, co FBI odhalí jeho blízké vztahy s oběťmi. (Cliff Booth)

Recenze (22)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní film, který z nějakého důvodu dostal solidní herce. Ale ani to film moc nezachrání z průměru. NAvíc se film strašně rád srovnává s SEVEN což je naprostý nesmysl. Atmosféra je nulová, akce taky nic moc ale z nějakého důvodu jsem film dokoukal bez jakkéhokoliv problému. Čekal jsem to horší. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Hloupější námět jsem už dlouho neviděla. Začne řádit sériový vrah a jako na sviňu vraždí všechny ženy, s kterými kdy měl detektiv Ray Liotta sexuální poměr. Jelikož býval pořádný kanec, tak jeho seznam zářezů dělá přes 100 žen. Takže každá ženská, co před ním kdy roztáhla nohy je ve smrtelném nebezpečí. Jediným kladem je jízlivý agent FBI Christian Slater, jinak je to ubohost, zápletka začne po pár minutách nudit a detektiv sukničkář si moc diváckých sympatií nezíská. ()

Reklama

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Príliš priaznivé prostredie pre masového vraha, abnormálne stupídny typ agenta FBI, detinsky nedomýšľavá policajtka, nenormálne nepravdepodobná a prekombinovaná zápletka, katastrofálne amatérsky výkon Slatera a o niečo lepšie ale tiež slabučké výkony niektorých jeho kolegov, to je až príliš na to, aby tento kúsok mohol pomýšľať na vstup do vyšších líg, takže 30%. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní kriminálka, která je na DTVéčko překvapivě koukatelná. Liotta má už svoje nejlepší léta zasebou, ale pořád je to dobrej herec, co budí respekt a Slater hraje v tomle filmu tak nádhernýho zmrda, že jsem si některý jeho scény pustil vícekrát. Rich Cowan není sice žádný Fincher, ale dokázal dát filmu solidní tíživou atmosféru a jako režisér odvedl slušnou práci. Celkově solidní kriminálka, která sice není filmem roku, ale jako večerní zábava svůj úkol skvěle splní. To nízké hodnocení si rozhodně nezaslouží. Abych to trochu vyrovnal, dám 4 hvězdičky. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Příliš levně televizně natočeno, je to hodně znát. Příběh a zápletky ale nejsou špatné a tak je ve výsledku škoda, že se toho nechopil někdo s větším rozpočtem. k tomu navíc těch 92 minut je docela málo, klidně by to mohlo vše plynout pomaleji a 120 minut bych si tak taky uměl představit. ~ Méně mrtvých, více hloubky, více vyšetřování, charismatičtější herci. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama