Reklama

Reklama

Prázdninový tábor

(TV film)
  • Francie Merci papa, merci maman

Obsahy(1)

Bankovní lupič Denis při útěku po nezdařené loupeži využije toho, že je omylem považován za zpozdilého pedagoga a ukryje se v autobuse odvážejícím děti na prázdninový tábor. Tady ho čeká nejen banda rozjívených dětí, ale také užvaněný kolega Gilles, který, jak se ukáže, je tu také inkognito. Ve skutečnosti je synem zámožné podnikatelky, která tábor považuje za dobrý nápad jak ho ukrýt před bandou ruských vyděračů. Zatímco Gilles si nadšeně užívá, že unikl matčině horlivé ochraně, Denis trpí. Musí přežít Gillesovo žvanění, vlezlé otázky všetečných dětí a táborové aktivity včetně maškarního plesu. Navíc se ukáže, že tábor není zase tak úplně bezpečný úkryt. Objeví se tu totiž nejen ruští zabijáci jdoucí po Gillesovi, ale také Denisův zrádný komplic, který jde po penězích, a Denisova rozzlobená přítelkyně, která po něm jde. A aby toho nebylo málo, zvědavé děti už ví, že tu něco nehraje. (nash.)

(více)

Recenze (5)

nash. 

všechny recenze uživatele

Levná televizní ptákovina, ve které se všichni chovají dětinsky nebo hloupě a to včetně protřelých mafiánů. Takhle podobně si představuju zdařilé dílko napsané a natočené dvanáctiletými dětmi v rámci letního filmového tábora pro mládež. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Jestli si libujete v dementních gangsterech, rozežraných spratcích a hlavních postavách s charismatem a inteligencí opruzených prdelí, pak by se vám "Prázdninový tábor" mohl zamlouvat. Já jsem po 15-ti minutách utrpení strčila prst do krku a hledala zábavnější, méně otravný program k obědu - třeba Nedělní chvilku poezie... Nehodnotím, s ohledem na fakt, jak rychle (ne dost rychle) jsem tu kokotinu odstřelila z obrazovky, ale nad jednu omšelou, pozvracenou hvězdičku by to asi nebylo. ()

Reklama

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zdařile natočený zábavný film pro děti. I já se u něho celkem bavila. Záporné hodnocení si nezaslouží. ()

medulinka 

všechny recenze uživatele

Film je točen pro ty nejmenčí, myslím, že by ho neměli hodnotit dospělí. Jelikož by bylo jen záporné hodnocení. Jen málokdo se umí podívat na film očima dětí. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Pokud se někomu zdá, že film je především pro děti, tak se mýlí. Francouzi jsou mi blízcí. Občas se chovají infantilně, proto takhle vyznívá i tento kus. Nicméně Češi ho nedokážou ocenit. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama