Reklama

Reklama

Strach ze tmy

(TV film)
  • USA Afraid of the Dark

Obsahy(1)

V dnešní době se s opravdovou noční tmou setkáme jen na neobydlených částech naší planety. V dávných dobách před vynálezem umělého osvětlení nebyla v osadách noc chvílí četby a odpočinku, nýbrž dobou strachu. Čeho se asi naši předkové obávali, proč a čeho se i my dnes ve tmě bojíme? Co se stane, když v moderním městě kvůli zkratu znenadání pohasnou všechna světla? (sator)

(více)

Recenze (2)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak tu to máš rozsypané po celom monitore. Strach - to slovíčko , ktorým sa ohradzuješ pri hodnotení horrorov.( lekla jsem se jen 2x - byla to blbost / bolo to slabé zľakol som sa len 1,66 x / málo ľakačiek - ruky preč....... ). Luxusná sedánka na tému , čo , kde a komu vyvoláva strach na rôznych miestach a prečo. Od Afriky až do Európy. Je to nepomer svetla a tmy , tradícií , predsudkov a po celom svete to funguje inak. Les / kostol / diabol pod slnkom / night animal life / oheň / cintoríny...Nie je to podané celkom horrovou , ale skôr náučnou a hlavne poučnou formou. Rick to zmákol bravúrne a Mr. Ekirch dodal nadrozmerné info. Oukej. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Velkorysé, zajímavé...zvlášť vhodné pro adepty darkterapie :-)  V dnešní době se s opravdovou noční tmou setkáme jen na neobydlených částech naší planety. V dávných dobách před vynálezem umělého osvětlení nebyla v osadách noc chvílí četby a odpočinku, nýbrž dobou strachu. Čeho se asi naši předkové obávali, proč a čeho se i my dnes ve tmě bojíme? Co se stane, když v moderním městě kvůli zkratu znenadání pohasnou všechna světla? ()

Reklama

Reklama