Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta spokojenost. Zacatek sice vypada jak light verze Ritchieovek s vcelku mizerne nacasovanejma forama, ale sem tam se necemu zasmat da, flashbacky jsou suprovy a herci sympataci. Ale po pulhodince se z toho vyklube solidne krvavej horor s tak stupidnim pribehem, az se clovek musi smat. Ono je to stejne spis horor mixnutej s cernou komedii. No a zaver je takovej narez, ze sem musel prihodit ctvrtou hvezdicku. K tomu slusny triky, fajn hudba a hlaskujici borec Ford. Klidne bych sel do druhyho dilu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená hororová komedie se spoustou dobrejch nápadů.A musím přiznat,že důchodci mi byli sympatičtější než ta mládá banda.Takže podle mě je to lepší než Doghouse ale nedosahuje kvalit Soumraku mrtvých ani (pro mě kurevské překvápko)Juan de los Muertos.Každopádně jedna z těch lepších hororovejch komedií.Doporučuju. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Akční britfilm o zombících, s trochou toho dramatu a suchého humoru. Efekty jsou občas k smíchu, jindy dobré, stejně tak herecké výkony a scénář. Tenhle žánr není moc náročný, a Cockneys vs. Zombies se toho ujmuli celkem stylově. Je to lepší průměr těchhle filmů, málo balastu, hodně akce, prostě nenáročná odpolední pohodička. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jestli nevysmahneš do 5 vteřin, vrazim ti ty desky tak hluboko do prdele, že na ně půjde psát skrz frňák!" Ano, britská zombiárna plná létajících hlav, rukou (,,Proboha, on žere nohu! No fuj..."), rudých gejzírů a sprostých hlášek. Jenže není první a to se počítá. Samozřejmě Soumrak mrtvých je daleko zábavnější, ale o úplnou tragédii nejde. Kromě občasných vtípků je asi nejlepší důchodcovské komando (,,Jsme důchodci, tak si musíme pomoci sami!"), které se vyzbrojí kladivy, paličkami a vidličkami, aby zachránilo jednoho ze svých řad (roztomile prchající stařík s chodítkem a davem hladovců za sebou). Jakmile dostanou skutečný zbrojní arzenál, je to švanda ještě větší. Šlapající rock, kopice mrtvol a boj o život...a přeci...na příliš dlouho vám tenhle film v hlavě nezůstane. Škoda, Britové přece černému humoru vždy kralovali. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama