Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film sleduje další osudy Jarleho Kleppa, ústřední postavy filmu Mladí rebelové, natočeného na motivy knihy Toreho Rengerga Muž, který miloval Yngveho. Jarlemu je teď pětadvacet, studuje literaturu a má vášeň pro Adorna, Prousta a dospělé ženy – a určitě ne pro tamagoči, Lady Di a malé děti. Zpráva, že je otcem sedmileté holčičky a že ho příští týden přijede navštívit, exploduje v jeho životě jako jaderná puma. Jarle musí náhle dospět. Ale je toho schopen? A chce to? (lenuse)

(více)

Recenze (13)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a príjemné. Páči sa mi, že severania môžu dostať do rúk aj ten najošúchanejší námet a urobia z toho niečo celkom iné, než sračka s Lindsey Lohan či kým (nejak tie mladé rádoby-hviezdičky nesledujem). Takže až na pár presentimentalizovných scén hodnotím vysoko pozitívne. A potešilo aj Common People od mojich obľúbených Pulp. 8/10. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

I předchozí film nebyl žádná sláva, ale jednalo se o severský film a tak jsem to zkusil. Výsledkem je pak takové nevýrazné, nezajímavé drama, které si rochni v takových těch jiných, chvílemi i pro mě ne příliš normálních otázkách. Takže ve výsledku opět převládala nuda, ve které ještě na rozdíl od prvního dílu chyběla dobrá hudba. ()

magnolia 

všechny recenze uživatele

hlavně od toho nečekejte pokračování yngveho - jarle změní z dílu na díl orientaci (což se tentokrát neřeší - né teda, že by se to v prvním díle řešilo...) a jeho one-night-stand mu hodí na krk dceru. jako téma bych nějak překousla, ale dosti se to vleklo a po dvaceti minutách bylo jasné, jak to všechno dopadne - když člověk pochopí, že nepůjde ani tak o severský film jako o pokus o americkou komedii. yngveho miluju, ale tohle nebrat - leda z nostalgie k prvním dílu. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Bandička intošů vede v Bergenu filozofické řeči o nesmrtelnosti chrousta/Prousta, dokud jednomu z nich neobrátí život naruby 7 let starý hříšek z mládí v podobě dcery Lotte. To, jak si s ní a s novým přístupem k životu, neví hlavní hrdina rady, je k popukání. Postupem času, se ale jeho názor na dceru, otcovství a vše okolo mění a film se stává spíše dojemným, ale takovým milým, nenásilným způsobem. Člověk najednou doufá, že vše dopadne dobře, ale režisér naštěstí nechává prostor, aby si každý ten svůj ideální konec představil. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama