Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři dívky se vydají na svých motorkách zařádit si. Přijíždí do městečka někde v poušti, ve kterém ovšem sídlí i šílený hrobník, který oživuje mrtvé. Zábava může začít... (masw)

Recenze (4)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Od studia TROMA jsem teda čekal větší úchylnost. Titul filmu sliboval dost hodně a ono to zas až tak skvělé nebylo. Do malého městečka někde uprostřed pouště přijíždí partička patřičně "drsňáckých" motorkářek, aby si tady užila sex, pařbu a rock&roll. Avšak místní hrobník provádí na mrtvolkách, které ve většině případů přivedl na onen svět vlastní iniciativou, pokusy s podivnou oživovací tekutinou a oživlé mrtvolky mu samosebou zdrhnou a začnou v městečku páchat neplechu, což milým motorkářkách trochu narušuje idylku. Kdo čeká hororové, akční, gore orgie s nádechem komedie, tak se nedočká. Napětí je nulové, akce je špatná, protože holky jsou sice pěkné, ale taky dost neobratně prkenné a zombíci jsou naprosto neškodní. Takže jediným kladem celého filmu zůstává Don Calfa v roli hrobníka. Tenhle béčkový polobůh je naprosto úžasný a svým výkonem překonává dokonce i takový kultovní part, jaký předvedl v Návratu oživlých mrtvol. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Joooj, toto je slaby film od Tromy. Zombici v zapadnutej diere dostali chut na cerstve ludske maso. Ja som sa pri tomto filme nudil a bol to pre mna prepadak,ale ako pozeram tak dostal dost velke hodnotenie, preco? ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Troma a její další film,nepíšu pecka,protože tohle není kdoví jaký jejich klenot. Motorkářky a úchylný hrobní je dobrá kombinace,ale bouhžel režisér jí málo využil. Ale zas tak sjem se nenudil,tak dávám tři hvězdičky. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve státě Kalifornie v USA, konkrétně v Ridgecrestu a Randsburgu. (BMW12)

Reklama

Reklama