Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

geklon 

všechny recenze uživatele

Nadšení z každého dalšího dílu. Vše je výborně načasováno a roztřepených nitek je jen nepatrné. A věřím, že takhle budeme pokračovat minimálně do konce první série. Vedlejší postavy jsou moc dobře napsané a na jejich znovuopětovné objevení se vždy těším. ještě dva takhle silný díly a jdeme na pět hvězd. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce : Kieferův syn Jake má nadpřirozenou schopnost. Napíše na papír pár čísel a chudák Kifer místo toho aby naháněl teroristy, bloudí New Yorkem s papírkem a hledá mezi čísly nějakou spojitost. Do toho sem tam malý Jake zdrhne z ústavu, takže Kiefer nahání i jeho a věty jako "Stop, Jake!" a "Wait, Jake!" zazní v každém díle častěji než "fuck" v Pulp Fiction. Po 4 dílech s tím sekám, protože tohle se vážně nedá. Společně s Missing největší letošní seriálové zklamání. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

84%? To jako vážně? To jste tím vším nadšením zjevně stihli jenom pilota a zbytek řady už tu zjevně viděl málokdo. On pilot byl vážně nadějnej, ovšem k mému velkému překvapení mě druhej a třetí díl dokázaly nudit natolik, že jsem se k čtvrtýmu nedokopala. Tohle je prostě trapárna, která může fungovat opravdu jen tu pilotní hodinu, ovšem už tehdy člověku dochází, jak patetický se to postupně stává a jak strašně laciný to je. Upřímně se o bávám, že vidět pár dálších dílů, skončim tu na odpadě s vykřičníkem, jelikož jsem si jistá, že s přibývajícími díly bych se styděla sama za sebe, že dokážu na ten americkej patos koukat a ztrácet tak čas takřka nejhoršim možnym způsobem. Nechápu to nadšení. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Pilot 4*: Víc než kterýkoliv jiný, z dosud zde zmiňovanych seriálu, mi to připominalo Flashforward (budiz mu zeme lehka po první sezone). Neviděla jsem nikdy Lost (natož 24 hodin), Heroes mě bavili jen jednu sezonu a Flashforward na mě bylo taky až příliš za hranici logiky. Na Touch jsme zvědavá, věřím na jistou propojenost, na věci mezi nebem a zemi, jen to nesmí byt moc přitažené za vlasy. Pilot krásně barevný a efektní, jen ten klučina je divnej, jeho chování je takový přiliš na efekt. Dil druhý 3* : zacina to byt prilis pritezene za vlasy a na konci me to uz iritovalo, jak je to vsechno tak propojeny, ze tomu moje hlavicka ani veřit nechce... dávám se oddech, třeba na tento typ seriálu nemám akorát správnou náladu. Díl třetí 2*: Po delší pauze a je mi jasné, že čeho je moc, toho je příliš. Už se jen negativně soustředím na všechny ty těžko uvěřitelný náhody... (jedna za všechny, jak mohli vubec nejaci kluci nekde v africe vedet o nejake soutezi na internetu, kdyz ani normalne nemeli k internetu pristup... a fakt bych chtela videt rychlost toho pripojeni, kdyz ja mam super rychlost a stejne se mi seka video u skypu,ale jim to jelo snad ve full rozliseni...) .. a dodatecne spoiler k prvnimu dilu, naivne jsem si myslela, ze se to vysvetli, ale kdyz ten mobil porad putuje.. tak jak ten chudak arabskej kluk s bombou, dostal od toho majitele mobilu tu pekarnu pro rodice?! Doufam, ze s timhle serialem koncim. ()

Prcek008 

všechny recenze uživatele

V prvním díle Jake říká, že vzorec se stále opakuje. Bohužel tak tomu je i v celém seriálu. Každý další díl je jen derivát předchozího. Pokaždé vystoupí nové postavy, které se díky "ovlivnění vyšší silou" nějak dají dohromady. Zrovna tak hlavní postavy si člověka nepodmaní. Kluk který nemluví ani se neusměje, nepříjemná sociální pracovnice a tatík, co vykonává "vyšší vůli" aniž by věděl proč či jak? Navrch autoři vyhrabali učebnici matematiky a nalistovali Fibonacciho spirálu, protože vypadá cool a dá seriálu říz? No opravdu dává, ale jen v reklamě. Dál už je to jen důkaz, že ne všechno co obsahuje magická čísla stojí za to, ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)
  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama