Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barb Wire, majitelka baru, jezdí na motorce, obratně zachází se zbraněmi a nečeká ji nic menšího, než je záchrana Ameriky. Film se odohráva během druhé americké občanské války. Ta způsobila v zemi anarchii a moc je v rukách zločinců. Ztratila všechny iluze, i člověka, ktorého milovala. Nyní se jako majitelka najznámejšího baru v městě potkává s vysoce postavenými ludmi, chce sa naplno věnovat své práci a zůstat mimo chaosu. Osud ale rozhodne jinak a ona se znovu zaplete do války gangů... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Z logických důvodů (jedna Pamela + 2x silikony XXL velikosti) by mé hodnocení mělo být vyšší, ale asi už jsem z degenerované generace, kterou dnes velké silikony slavné krásky již neosloví jako před lety v červených plavkách. Holt už není jediný na světě, co se takto ukazuje ... Sci-fi laděný snímek, který si ukousl hodně velký kus koláče, aby se po chvíli změnil v "ukážu tělo Pamely a vy budete slintat a ona vás pak zastřelí". Ukázková záležitost do zadních regálů videopůjčovny, která díky své neohrabanosti a "odvaze" může být kdekým obdivována. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je hrozná blbost, ale viděl jsem jich mnohem víc, než jen něco přes sto padesát, které byly ještě horší, tudíž nechápu tahle hodnocení..Když se to vezme kol a kol - může se film, v němž hraje hlavní roli Pamela Anderson brát vážně? Asi ne,že... Za úvodní scénu jasná hvězda, druhá se najde za... za něco dalšího.. ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Sice nefalšovaný nesmysl (v kterém jiném filmu se orientujete, aniž byste viděli prvních pětačtyřicet minut), ale jednu hvězdičku dám - když jsem si po nocích něco vypaloval, přišlo mi toto vhodné na přečkání času a ta stupidita toho mě dokázala opravdu upoutat - to se u podobných věcí často nestává. Doporučuji v českém znění, ve kterém Pamela nevypadá úplně jako "dumb blonde". ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hloupé a režijně nezvládnuté sice ano, přesto zde však několik šikovných nápadů a vsuvek nalezneme. Rozhodně tak nejde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Na to má až přespříliš cool hlavní hrdinku, až překvapivě řízně natočenou akci a především zdravou porci nadsázky a sebeparodie. Pamela stylově hláškuje, a její dlouhé vlasy poletují vzduchem stejně frajersky, jako ona sama v sexy koženém oblečku. Už jen úvodní vodní taneček stojí za pozornost. Děj absolutně prázdný a nezáživný, ale nic jiného se zde ani čekat nedá. Přesto však vypadá USA po druhé občanské válce vcelku zajímavě a panoramatické nájezdy kamery na daleké komíny zničeného města lehce kopírují ty z Blade Runnera. Slušná bezmozková zábava, kde jednu hvězdičku přidává Pamela Anderson. Její nejlepší role. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Jo, další z velkých překvapení. Naprosto pohodový béčko, které sice v ničem extra nevyniká, ale pobaví a neurazí. Původní komiks jsem sice nečetl, ale tipuju na nějaký akční sexy úlet - protože přesně to i tenhle film je. Sexy už kvůli úžasné Pam - snad nikdo jiný by si neměl nasazovat ty uplé komiksové kostýmky s obřím výstřihem - s akcí už je to trochu horší, ale neurazí a úlet je to velmi sledovatelný. Už díky postavám, kde kupodivu nikdo nehraje jako kdyby vypad z porna (ano, ani Pamela Anderson ne...), naopak tu je "ten z 24 hodin", "ten z Once Were Warriors", Udo Kier... Prostě fajn sestava. Film jinak rychle odcejpá, sem tam nějakej ten úlet jak vystřižený z komiksu... prostě zábavný průměrný film. Umístění tohohle filmu v jakémkoliv žebříčku nejhorších filmů je samozřejmě nesmysl. A už jen za tu narážku na Casablancu...(6/10) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Long Beach v Kalifornii a v Pascagoule v Mississippi. (rafix)

Reklama

Reklama