Reklama

Reklama

Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah

(TV film)
  • USA The Sleepwalker Killing (více)

Obsahy(1)

Neobvyklý zločin musí policisté řešit v případě Marka Schalla, který se objeví na policejní stanici celý zakrvácený a v šoku přesvědčuje policisty, že jeho tchyně je mrtvá a tchán vážně zraněn. Zdá se, že najít pachatele nebude těžké, protože všechno ukazuje na Marka, a ten je také po krátkém vyšetřování zatčen a ze zločinu obviněn. Mark však tvrdí, že si na nic nevzpomíná. Večer se necítil dobře a šel si lehnout, a potom už si jen pamatuje jak se probudil v autě, celý od krve a se zakrváceným nožem v ruce. Ani další členové rodiny nedokáží vnést do případu jasno. Markova manželka o ničem neví, o všem se dozvěděla od policie, která ji probudila ze spánku, stejně tak nic neví její dospívající sourozenci Tanya a Roth, přestože byli v domě v okamžiku, kdy došlo ke zločinu. Slyšeli sice hluk, ale nikoho neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jednou to běželo na Nově, a mě bylo něco kolem 10-ti let, ale dodnes si většinu pamatuji, tak se tady o tom rozepíšu. Může někdo, kdo je náměsíčný dojet ke své rodině, (tchánovi a tchyni), zabít je, pak odjet domů za manželkou a to vše pouze v náměsíčnosti? To je hlavní zápletka tohoto filmu. Poté dochází na soud, ale vrah si nic nepamatuje, tak jak může být usvědčen? Hodně dobrá zápletka, a myslím si, že i celý film. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

Přestože základní zápletka působí na první dojem jako přitažená za vlasy, poctivé a detailní zpracování případu mě nadchlo. K maximálnímu hodnocení tak už scházejí jen maximální herecké výkony (platí i pro Hilary Swank). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama