Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emergo je hororový film Carlese Torrense, který pojednává o skupině parapsychologů, kteří vyrážejí vyšetřovat sérii neobvyklých jevů, které se objevují v nově obsazených bytech obytného domu. Telefonní hovory bez volajícího, tajemné stíny, mimořádné emise světla, létající objekty a exploze žárovky, to jsou některé z událostí, kterým budou čelit, a které budou doprovázet každý jejich krok. Pomocí infračerveného natáčení, digitálních fotografií, detektorů pohybu a dalších pomůcek, se skupina pokusí kontaktovat "druhou stranu". Bude to stále více nebezpečnější, protože budou v blízkosti bodu, odkud není návratu. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

White je chlapík v stredných rokoch, ktorý po tragickej autonehode prišiel o svoju ženu. Žije v malom byte so svojim synom Bennom a dospievajúcou dcérou Caitlin, ktorá ho neustále viní zo smrti svojej matky . White so svojou rodinou vymenil už druhý byt. Neustále ich totiž prenasleduje Poltergeist. Nevie si dať s touto situáciou rady. Požiada teda o pomoc skupinku vedcov zaoberajúcich sa paranormálnymi javmi. Je pripravený urobiť všetko preto aby ho zbavili tejto nočnej mory. Áno, áno - nie je top duchársky horor a dá sa mu kadečo vytknúť. Kopec veci som nechápal. Hlavne pri jednej zo záverečných scén, kedy vietor dosahoval takú silu, že osoby mali problém na nohách stáť, ale černoško točil a točil a točil ako pri nejakej súťaži šarkanov detí z materskej školy. Ešte stihli prehodiť aj pár plynulých dialógov. Na vzdory negatív - ja mám proste tento druh hororu rád a našiel som v ňom aspoň z časti čo som hľadal. Miestami mal dosť slušnú atmosféru. Plusom boli "asi" dve výborné ľakačky pri ktorých určite podskočíte. S odretými ušami 3 hviezdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Emergo“ je film, který neurazí, ale bohužel konkurence u vybraného tématu je tak velká a tak silná, že je potřeba přijít s něčím, co film odliší. A tady se to prostě nepodařilo ničím. Postavy nejsou vyloženě otravné, ale ani scény nejsou vyloženě děsivé. Všechno je to takové nijaké, spíše podprůměrné. „Emergo“ si pustíte, když chcete vidět duchařský film, kde to s tím strašením tak nevyšlo. A pak nepohrdnete nějakou pořádnou peckou. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

No takhle, určitě lepší jak Paranormal Activity 1,2 a 4, na 3. díl PA to už zase nemá. Nicméně líbila se mi atmosféra u tohoto found-footage hororu, která byla už od začátku malinko napjatá. Lekačky nebyli tak kvalitní jak bych si představoval. Zkrátka Emergo ničím nepřekvapí, ale zároveň ničím nezklame. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně snaživý a intenzivní horor, který hned od začátku jede a nezastaví se, bohužel režisér má sice kvantum skvělých nápadů a dokázal natočit hodně působivé scény, jenže to bohužel není děsivé a to je v prdeli.Největší chyba je, že divák musí mít strach z toho co se děje na plátně a k tomu musí být vyděšení i herci, respektive postavy které hrají, jenže ti vědci jsou úplně v pohodě.Kolem vole lítá poltergeist jako hovado a Michael O'Keefe (herec jednoho neustálého LSD výrazu) je úplně v klidu a na kameramana huláká ''toč to! toč to!'' mno...já bych asi spíš kříčel kurváááááá, ale budiž.Další věc jsou lokace, každý dům by byl lepší než ten hnusný byt.Snaha v tom filmu je vidět obrovská a místy působivá, bohužel si sám režisér podrazil nohy velkou dávkou špatných tvůrčích rozhodnutí.50%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Odpad, jedna či dvě hvězdičky - to jsou hodnocení, která se tu vyskytují nejčastěji. No tak lidi, přidejte, vždyť toto nebylo vůbec zlé. Alespoň snahu bychom mohli ocenit. Já osobně na tento film slyším. Měl povedenou atmosféru a jako jeden z mála duchařských filmů šel hned na věc od první minuty. Což bylo super. 70% // (5.9.2015) - Po druhém shlédnutí snižuji pár procentíček. Jednoduše jsem se u Emerga dnes nebál tolik, jako minule. Snížení procent znamená i snížení hvězdiček. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Barceloně ve Španělsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama