Reklama

Reklama

Pitva 5: Mrtví prozrazují tajemství

(TV film)
  • USA Autopsy 5: Dead Men Do Tell Tales

VOD (1)

Obsahy(1)

Fascinující dokument z produkce HBO, který natočil Arthur Ginsberg, na vybraných kriminálních případech dokazuje, že mrtvá lidská těla mohou díky práci zkušených soudních patologů a dalších specialistů povědět příběh svého skonu. Díky odborným expertízám, výpovědím členů rodiny, videonahrávkám z pitvy i místa zločinu a dosud nespatřeným fotografiím z lékařských akt uvidíme, jak specialisté pomáhají rozlousknout nejtěžší násilné kriminální případy. Ať je to tělo uškrcené ženy nalezené v řece Hudson; muž otrávený chemikálií, kterou si takřka nelze opatřit; neznámý virus, jenž by mohl způsobit epidemii mezi mladými Indiány. Tajemství halící tyto i jiné případy by nejspíš nikdy nebyla rozluštěna, nebýt soudních patologů a dalších „detektivů smrti“. Mohou mrtví mluvit? Ano … ale jedině k těm, kdo ví, jak jim naslouchat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nedobrovoľne mŕtvy jedinci ešte ani z ďaleka nepovedali posledné slovo svojich príbehov. Ďalšia kapitola v poradí označená podtitulom „Dead Men Do Tell Tales“ je piatym spisom na poličke kriminálneho zločinu. ### Autopsy files Part 5: The Robert Curley Case, The Collector, Murder in Paradise, The Roy Kirk Case, The Bad Impression, The Videotape Murder, The Mary Ann Powell Case. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Super krimi cyklus. Nejedná se o pitvání. Jde o rekonstrukce reálných mordů, k jejichž řešení přispěla hlavní měrou soudní patologie. Drsný, dobrý. Dá se doporučit! ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama