Reklama

Reklama

Parlor

  • USA Anarchy Parlor
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia amerických študentov prichádza za nezáväznou zábavou do Litvy, malej krajiny vo východnej časti Európy. Všetko prebieha podľa plánu, až kým dvojica zvedavcov, Emy a Brock, jedného večera neopustí súkromnú párty, aby sa dali potetovať miestnemu "špecialistovi". Už čoskoro sa všetci presvedčia o tom, že odborníkov talent a manuálne zručnosti nespočívajú len v maľbe na kožu zákazníkov. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pokreslená Sara Fabel rozhodně ujde, škoda že nejstojí adminům ani za přidání na db (thx Ricci za korekci), no trocha digitálního šajze a třikrát stržená koža ze zad z exploitationu typu Hostel nic moc lepšího nedělá. Půlka herců je navíc dost otřesná, takže zdější čtverky u mě pochopení nenajdou ani náhodou. Ano, moc se takovéhoto netočí, ale tvůrci asi ví proč... 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pořád nechápu, proč se ti přitroublí Amíci jezdí nechávat odpravit do Evropy, když největší koncentrace úchylných magorů je u nich doma. Ale budiž. Tentokráte to odnesla Litva a dopadlo to nad očekávání dobře. Ne že by se jednalo nějakou pecku, ale inteligentní tatér, který rád vypráví o své práci a ještě raději kuchá některé své klienty, mě bavil a smysl dával i důvod toho kuchání. Robert LaSardo perfektní a celkem solidní byla i jeho hlavní protihráčka, ačkoliv se jim to zpovykaní, nesympatičtí a ječící kompars snažil všemožně kazit. Ale to se jim povedlo jen z části, takže na konci převládla relativní spokojenost. 60% ()

Reklama

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Vidieť vykastrovaného väzňa z Human Centipede III. ako pokojného tatéra, ktorý nemá za potrebné riešiť všetko krikom, to je idylka. Film mal síce dosť chýb či hluchých miest, ale námet je nezvyklý, navyše sa príbeh odohráva vo veľmi sympatickom prostredí. Na druhú stranu, "vedľajšie postavy" (okrem tatéra, jeho asistentky a hlavnej hrdinky, ktorých povahové črty chápem) sú úplne blbé, každé ich súvetie obsahuje len fuck, fuck, fuck a úplne to kazí atmosféru a dokonalosť Parlora. Vďaka nim z filmu nie je nič iné, ako pubertálne béčko, ktoré skoro každý považuje za beznádejné. Nepresnosť prostredia a odpustenie si bordelov by bolo tiež veľké plus. Zjavne je to režisérska móda. Malo by to naviac. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička mladých sa v Litve dostane k undergroundovému tetovačovi, ktorý má pre nich pripravené niečo viac než len tattoo. Robert LaSardo je familiárny, vytetovaný face, ktorý sa už po dekády objavuje v rôznorodých filmoch, ale v hlavnej úlohe som ho ešte nevidel. Tak (som) sa dočkal a celkom mu to sadlo; veď podľa očakávania mu záporáci idú. Ináč je to vlastne takmer bežná „hostelovina“, akurát, že z tattoo prostredia, takže nie je až tak opozeraná. Všetko je pekne natočené, žiadna amatérčina, herci sú tradične mladí a pekní, no dievčatá tam aspoň nie sú zbytočne a využijú sa vo vyzliekacích + sexuálnych scénach. A onedlho aj v mučiacich samozrejme - a nehovorím tu o žiadnom PG-13 uhýbaní mimo záber, ale o kvalitne spracovanom gore. Čo našťastie nie je čisto samoúčelné, film má v rámci subžánru aspoň nejakú hlavu a pätu, nenudí, občas ponúkne aj kúsok napätia či malý zvrat, svojský LaSardo má charizmu a celkovo to podľa mňa funguje tak ako má. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Atmosférou hodně podobné Hostelu. Máme tady partu, která chce zapařit se vším všudy a taky se jí tomu dostane, jenom mučící místnost nahradil tetovácí salon a partu romských dětí nahradila parta Litevských teenagerů, kteří by se zasloužili tento tetovací salon okusit :) Každopádně Robert LaSardo a jeho jemný, svým způsobem i uklidňující hlas a klidný pohled se do role hodil jako prdel na hrnec a roli psychopata "kliďase" si myslím náramně užil. Konec se opět hodně podobal Hostelu, konkrétně druhému dílu. Originalitu tedy čekat nelze, ale za shlédnutí to stojí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Dewon Downs si zahrál na konci filmu chlápka sedícího v tetovací židli. (Piercee)

Reklama

Reklama