Reklama

Reklama

Pitva 2: Hlasy zemřelých

(TV film)
  • USA Autopsy 2: Voices from the Dead
všechny plakáty

Obsahy(1)

Fascinující dokument z produkce HBO, který natočil Arthur Ginsberg, představuje jednoho z nejrenomovanějších soudních patologů dr. Michaela Badena, jenž pracuje pro newyorskou státní policii. Lékař, který provedl pitvy celé řady známých osobností, včetně Johna Belushiho, Billyho Martina, cara Nikolaje či Medgara Everse, na vybraných kriminálních případech dokazuje, že mrtvá lidská těla mohou zkušenému vyšetřovateli povědět příběh svého skonu. Ať je to figurína v domě legrace, která je ve skutečnosti lidským tělem, torzo těla nalezené v Mississippi, fotbalista oběšený ve své cele, „náhodná“ smrt dvou synů a další tajemné případy nepřirozené smrti. Mrtví mohou mluvit … pokud jim dokážeme naslouchat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhá časť patologickej série sa od stola a z bezpečia časovej vzdialenosti vrhá do nových vôd forenzných prípadov. Kriminálne zložky tentokrát doplnené vo väčšej miere serióznymi policajnými zábermi sa vo „Voices from the Dead“ nesústredia len na Michaela Badena, ale dávajú priestor aj iným fachmanom z oboru. ### Autopsy files Part 2: The Unindentified Torso, Maggots in Evidence, The Good Doctor, The Jellyfish Case, The Angel of Death, The Ron Settlers Case, A Mother’s Instinct, The Fun House Dummy. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Super krimi cyklus. Nejedná se o pitvání. Jde o rekonstrukce reálných mordů, k jejichž řešení přispěla hlavní měrou soudní patologie. Drsný, dobrý. Dá se doporučit! ()

Reklama

Reklama