Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel chce po rozvodu znovu začít a spolu s dcerami se odstěhuje do starodávného domu v honosné čtvrti Detroitu. Dům za svými zdmi ukrývá temnou minulost, kvůli které se zde dějí děsivé věci... Rachel si po rozvodu najde novou práci. Po prvním dni cestou domů narazí na realitní makléřku, nabízející krásný starý dům k prodeji. Rachel je z domu unešená a poté, co prodejce rapidně sníží cenu, dům si koupí. Brzy se sem nastěhuje se svými dcerami Lizzií a Molly. Se stěhováním jim pomáhá Rachelin bratr Marty. Dům je obrovský, velmi starý a je nutné ho opravit. Mladší dívka Molly bude mít pokoj vedle své matky Rachel a starší dívka Lizzie si zamiluje místnost v suterénu...
Molly je v koupelně a náhle se zde zjeví brečící dívka. Když se s matkou do koupelny vrátí, nikdo tam není. Rachel si myslí, že má jen Molly velkou fantazii. Molly se v domě nelíbí, protože na ni působí negativně. U Lizzie v pokoji náhle začne ve skříni hrát šperkovnice s tančící baletkou. Uvnitř ní najde starou fotografii. Při jejím zkoumání jí začne téct krev z nosu...
Rachel poví své kolegyni Belle v práci, co předchozí noc Molly viděla. Belle je médium a dokáže vycítit duchy. Další den při návratu ze školy Molly opět vidí v domě dívku, která strčí do Lizzie – a ta spadne. Lizzie však tvrdí, že se jí jen zamotala hlava. V noci okolo Lizzie podivná dívka chodí. Uprostřed noci začne Lizzie křičet a Rachel ji najde zavřenou ve skříni, ze které se snažila dostat zběsilým škrábáním. Při pokusu dostat se ven si Lizzie strhala nehty a musí být převezena do nemocnice...
Molly stále opakuje, že ta dívka něco chce, ale Rachel jí nevěří. V noci však uslyší hudbu z hrací šperkovnice, a tak se rozhodne zjistit více informací o historii domu... (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

wooloong 

všechny recenze uživatele

Tak to byl pořádnej horor, fakt děs! Nejvíc mě děsila ta hromada klišé, které se běžně vyskytují ve všech emerických filmech. "Mám tě ráda mami / tati / babi." "Jsi silná, to zvládneš." "Máme za sebou těžké období, teď už to bude jenom dobré." "Uděláme si hezký den, půjdeme nakupovat." "Pracoval příliš tvrdě." Běžně se přes to člověk přenese, ale tady byly dialogy sestavené prakticky jenom z nich a pořádně to tahalo za uši i za nervy. Jinak to bylo vcelku dost blboučké a pravděpodobně i pro blbé. Předvedu přibližný dialog. Chlapík se noří do díry za zdí a říká: "Teď vyndám to prkno." A světe div se, fakt vyndá to prkno. "A teď se zkusím tou zdí probourat." Hádejte, co udělá? A stejně užvaněně probíhá celý film, takže když matka prohlásí: "Teď už jsme tady úplně v bezpečí," schválně, co byste asi tak čekali? ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Jak otřepané a nudné. Rachel po rozvodu se dvěma dcerami si klidně koupí dům (to mě poser za co?) A v domě světe div se straší a tak šup vyhnat ducha. Úvod nudný a dal se naprosto vypustit a začít jen tím, že se stěhují do domu. Název je hodně zavádějící, neboť o nějaké posedlosti tam nemůže bít vůbec řeč. To že se pár minut chová jedna z dcer divně, z toho posedlost nedělá. Tady je snad všechno špatně, atmosféra nulová, děj žádný, či naprosto ohraný. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Staré dobré téma o strašidelném domu, kde se vyskytuje duch. Ryze televizní snímek překvapuje svým zpracováním ve velmi nízkém rozpočtu a výpravy. Lecjaké CGI efekty tu tedy nehledejme. Po dramatické stránce je scénář napsán a natočen velice dobře. Prvních asi dvacet minut to po dějové stránce sice vypadá jako obyčejný rodinný film, ale pak se to tématicky rozjede. Tento TV počin ukazuje, že i v jednoduchosti je síla a že když je vůle, i takto se dá natočit velmi dobrý, byť jednoduchý, film. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Matku s deťmi záujme rodinný dom , ktorý jej ponúkne realitná makléra pri hľadaní zastávky. Dom , ktorý skrýva tajomstvo po predošlých majiteľoch má aj svoju temnú stránku na ktorú príde prv dcéra, ktorá bude mať izbu v suteréne a časom aj ďalší členovia rodiny, ktorý si všimnúť prízraky. Ducharsky film 2* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Televizní duchařina se strašidelným domem a frustrovaným strašidlem, kterému z té dlouhé samoty začne prostě hrabat. Pár náznaků atmosféry, celkem sympatické obsazení a dva tři slušné momenty, ale platí, že s vizuálem strašícího děvčete se dalo udělat trochu víc. Jinak je tu bohužel strašně vidět, že scénář je sesmolený na koleni a jeho tvůrce se ani nenamáhal se těm největším klišé vyhnout. Ale jednou se to vidět dá, to zase jo. 40% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama