Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dlhých desiatich rokoch sa do rodného mestečka vracia Deke (Bryan Brewer). Privítanie je však všelijaké - niet čomu diviť, veď s otcovrahom sa nikto nemieni bratríčkovať. Navyše, aj jeho ex-priateľka Sarah (Kelly Pendygraft) od neho bočí čo najďalej. Šerif (Lochlyn Munro) mu dokonca povie, aby sa zbalil a čím skôr odišiel. Keď však v blízkosti mestečka dopadne asteroid a donesie so sebou parazitickú formu života, veci naberú rýchly spád. (beso74)

(více)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak celkem to šlo, mimozemskej hajzel utočí. Opět. Tentokrát sice hůř než obvykle, ale i tak to jde. Vetřelci utočí na lidi jako hostitelé, takže těch větřelců nějak moc neuvidíme(vypadají jako pavouci či červi), a film nevyniká ani hercema i když Munro je sympaťák a nevyniká prostě ničím ale ani moc jsem se nenudil, jestli někdo hledal inteligentní film tak špatně. Ale za mě aspon 2*. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Shit! Bez debat. Tohle si natočim i sám na domácí kameře. Postupně přetáčeno, po deseti minutách vypnuto. Čas je drahocenný na takovéto filmové paskvily. Ty herci/čky? Ha,Ha! ()

Reklama

Reklama