Reklama

Reklama

Indiánský majitel muzea, které je plné kýčů, náhodně oživí tři zkameněliny dinosaurů. Rozlícení obři způsobí zmatek a zděšení v celém městě i na místní univerzitě. (Filmbox)

Recenze (11)

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná haluz z produkce Syfy, kterou by měli promítat jako výukový materiál na filmových školách s profesorovým dodatkem "Tak přesně takhle se to, studenti, dělat nemá". Taky by mě zajímalo, kde se dá sehnat ten freeware prográmek na tvorbu digitálních triků, co použili trikaři. Škoda jen, že to tvůrci celé nepojali jako žánrovou parodii, ke které to mělo zatraceně blízko. A pozitiva? Je to místama dost solidní prča a hraje tam Daenerys. ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje, že tady má film tak malý ohlas, vzhledem k tomu, kdo v něm hraje... Na druhou stranu je jasné, že když není český dabing a titulky, tak je trochu složitější ho shlédnout. A teď k filmu: Na tuto lahůdku jsem se chtěl podívat už hodně dlouho a dneska jsem se k tomu konečně dostal. Film mi přinesl hned několik zajímavých informací :D 1) viděl jsem tu nejvíce stupidní plážovou hru na světě 2) když střelíte chodící dinosauří kostru, tak se sice rozpadne, ale po chvíli se zase složí zpátky, zatímco pokud jí zničíte pomocí elektřiny, kostra zůstane rozpadlá 3) český dabing u těchto béček tomu dodává ten pravý šmrnc a bez něj to rozhodně není taková sranda 4) koukal jsem se asi na nejoriginálnější filmové monstrum ze všech 5) viděl jsem ty nejhorší americké vojáky ze všech béček, co jsem kdy viděl (včetně Poseidona Rexe nebo Krvavé dimenze). /// Film je sám o sobě poměrně vtipné béčko, kterému by sice prospělo trochu prostříhat ty rodinné road tripy sem a tam a romantické linky mezi Daenerys a tím šikanovaným klučinou, ale zase tu máme celkem vtipného obyvatele karavanu, který celý film pobíhá po městě pokrytý kravími bobky, šamana extremistu, patnáctiletého velitele americké armády a samozřejmě ty dinosaury no.. :D Existují i vtipnější béčka, ale tohle nebylo špatné, ba naopak. Kdyby bylo nadabované, vsadil bych se, že patří mezi legendy jako Varan vs Kobra nebo Zhouba Aztéků. ;) ()

Reklama

Hezonja7 odpad!

všechny recenze uživatele

Wat?Rly? po hodině filmu se to nedalo a byl jsem nucen scény jednotlivě přeskakovat!Jak vůbec někoho(Colina Fergusona) může napadnout aby dal dohromadu výplod největších hloupostí do filmu s ¨dinousaurem¨!!! na tenhle film jsem se podíval díky pouze a pouze mému osobnímu zájmu kvůli mě nejoblíbenější herečce Emilii Clarke,která byla jediným světlým místem na tomto filmu, ostatní herci absolutně bez duše si snažejí odříkat svou určitou roli, R.I.P. efekty, pan Colin Ferguson měl raději Emiliin potenciál využít v nějakém romantickém dramatu(ovšem bez toho kluka z Arménie či co to bylo. . ), i to by byl 100x menší propadák než toto, ani vlastně nechápu co tím chtěl režisér naznačit, ano chápu, nikdo nechce natočit špatný film, toto téma je extrémně odvážné a v rukou amaterů to nemůže dopadnout nijak jinak než katastrofou, přál jsem si abych sám sebe aspon přesvědčil na * ale to se fakt nedalo/ 10% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,We need to find Dakota.“ ,,No, we gotta find Savannah.“ Další film o monstrech sužujících americký zapadákov není z nejhorších. Trias útočí se nebere moc vážně, což vede k lehce komickým situacím. Filmové postavy (mimochodem legračně pojemnované) například nejeví zájem o oběti dinosauřích řádění a nikomu se nedává první pomoc, jen se suše konstatuje, že něco není v pořádku. Samotní dinosauři jsou vtipní tím, že to jsou jen pohybující se kostry, takže například pterodaktyl létá pomocí svých pár tenoučkých kůstek a to je k popukání. Herectví tu však nehledejte. Nejlepší výkon, a to jak vizuální, tak herecký, předvedla sexy maminka Kirsty Mitchell. Emilia Clarke naopak ukázala, že se její herectví od této její prvotiny nikam neposunulo. Trias útočí není úplně nudný film, ale ke větší zábavnosti mu bohužel chybí český dabing, který dokáže z filmů od Asylumu a Syfy udělat opravdový zážitek. ()

Slickcz 

všechny recenze uživatele

Suše hláškující hlavní představitel, okouzlující manželka v rozvodovém řízení, kraví exkrementy, oplácaná khaleesi, britský záporák a milenec v jedné osobě a několik nesmrtelný dinosauřích kostí, které pohromadě drží indiánská kouzla. Překvapil pokus o vývoj osobnosti jedné z postav. Nepřekvapily nádherně laciné speciální efekty. Trocha prostřihání by filmu určitě prospěla. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu ožijí celkově tři dinosauří fosílie – fosílie raptora, pteranodona a tyrannosauruse. (EmilHS)

Reklama

Reklama