Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět malých dětí jede kempovat a zachrání zraněného psa, ze kterého se vyklube mimozemšťan. Ten jim za odměnu nabídne, že je vezme na výlet, kam budou chtít a v mžiku odlétají na odvrácenou stranu Měsíce, kde je obří vesmírná stanice. Tam však kvůli hlášení zraněného mimozemšťana zakážou cestovat na Zemi a děti se tak snaží vyřešit, jak se dostat domů, než rodiče přijdou na to, že jsou pryč. Zároveň je začnou pronásledovat ti mimozemšťané, kteří napadli jejich mimozemského přítele a cesta domů se tak ještě víc zkomplikuje. (Agita)

(více)

Recenze (3)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se :-) Od začátku do konce. Konečně už není hlavním aktérem jen jeden člověk, ani skupina 3 kamarádů, ale je jich rovnou 5 :-) Nikdo ničím nevyniká, spíše mají negativní stránky, takoví normální obyvatelé planety Země. Velmi povedená animace, kvalitní příběh (až ke konci, tam to skřípalo), líbí se mi, že tam není upřednostnění žádné z postav. "Rodinná show". Velmi se líbilo. 75% ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jazda vesmírom za núteným dobrodružstvom s morálnym podtextom školákov základnej školy. Zábava sa drží na uzde aj keď na pozeranie je toho až až. Tvorcovia naozaj zadolovali v svojej fantázii a priviedli k životu čarovný svet s množstvom rás, sci-fi gadget-ov a čarovného sveta celého vesmíru. Prehnané sa mi ale zdali prepojenia všetkých aktérov a prišlo aj na spoluprácu celej vesmírnej civilizácie. Viac rozprávka ako putovanie vesmírnym dobrodružstvom. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

To co začíná jako obyčejná rodinná podívaná o skupince pěti normálních dětí, které se rozhodli strávit spolu něco jako letní prázdninový kemp, se zvrtne v naprosto kouzelný, barevný a zajímavý road trip skrze skoro celý vesmír a vše zakončí hodně (až přehnaně) akční a emotivní finále. No a i já se docela dobře bavil. Začátek byl civilní, stejně jako představení postav, které jsou naprosto normální banda děcek z vesnice. K těm se náhle přidává Pocchi - pes mimozemšťan, který je také velký sympaťák a poté i další zajímavé vesmírné bytosti, z kterých jsem si nejvíc oblíbil růžovou Ink. Postavy jsou tady vůbec hodně dobře vykreslené a vcelku slušně se s nimi během celého filmu pracuje, kde, jak už píše Goku, dostává každá dostatek prostoru k tomu, aby si k ní mohl divák vybudovat nějaký vztah. Co je však pro mě největším kladem tohoto filmu je fantazie a barevnost s jakou je vybudován zdejší vesmír. Skoro všechno tady má své kouzlo, u některých nápadů zůstává skoro až rozum stát, ale pořád to má tu atmosféru dobrodružství a touhy po objevování nových a úchvatných věcí. Vzpomněl jsem si dokonce na film Valerián a město tisíce planet, který mě vizuálně taky takhle bavil, ale tohle dílo mělo oproti Valeriánovi hlubší příběh, pro mě sympatičtější postavy a mnohem lépe zvládnuté emoce. Animace se mi líbila, hudba také. V podstatě nemám nějaké zásadní výtky, možná bych dokázal najít pár drobných, ale proč si kazit tenhle velmi slušný dojem... 7,5/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama