Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Divocí mexičtí punkeři v čele s El Tarzanem (maskovaný bojovník ve zlatém kostýmu) a La Leou Princesou (spoře oděná prsatá Amazonka), jsou postrachem všech dálnic a měst. Vylupují banky v převlečení za sexy jeptišky, jen tak pro potěšení zabijí, vydírají, rabují, mrzačí dámičky z vyšší společnosti, nebo hrají ve volných chvílích ruskou ruletu, či pořádají úžasné sexuální orgie. To vše v rytmu velkého punkrockového zvukového doprovodu od skupiny "Three Souls in my Mind". Zastavit jejich destruktivní řádění se snaží dva místní policisté. (Karlos80)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Mexické filmy našinci nejsou tak známé, a což teprve když jde o takový 80s šílený exploit, v tomto případě bikersploitation (jeden z nejlepších ve svém žánru vůbec!), těch by člověk přeci jen spočítal na prstech jedné ruky. Velký objev a velký dík uživateli Satanizer za doporučení tohoto velmi obskurního, excentrického, extravagantního a neuvěřitelně svěžího a zábavného klenotu. P.S.: Ústřední punková melodie (která vás vlastně doprovází skoro celý film) vám bude znít v hlavě ještě hodně dlouho po shlédnutí. P.S.2: Nejpočetnější bikerský gang který jsem kdy viděl, dále neuvěřitelné kostýmy a známý mohawk účes. Sex, drogy, rock 'n' roll a velká porce slezy, extravagance, všemožného bizzaru a explicitního násilí. V Mexicu kultovní záležitost, tady u nás je třeba tento bláznivý úlet znovuobjevit. Doporučeno všem bez rozdílu věku a pohlaví. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Thriller? Jistěže ne. Ptákovina, která mohla trochu zabrat v době vzniku. Amatérský odvar Mad Maxe je normálním béčkem o motorkářském gangu, který se dostává do střetu s kdekým včetně dvou policistů, co kdysi dostali za mříže jejich vůdce. Punkový look je sympatický, leč nepunkového fanouška příliš brát nebude. Smutné ovšem je, že v celém filmu se točí stále dokola jedna punková vypalovačka, což už ke konci leze na nervy. V určitých chvílích se snímek přehoupne do nechtěné komedie až parodie, což mu zbytečně podráží nohy. Tvůrci jistě pečlivě sledovali videoklipy na tehdejší MTV a bez obalu se jimi inspirovali. Hvězda za kozačky, které jsou vesměs pěkně stavěné (tedy těla, jinak maj většinou hubu jak pytel na hady) a rády se svlékají. Rvačky jsou většinou kašírované, občas se rváči strefují pěstí vedle obličeje. Tak si říkáte, safra, Mexiko, země povedených krvavých hororů, a tohle? Nu, a pak se dočkáte záběru na mozek vyhřezlý z roztříštěné lebky. Ale to je jen slabá záplata na nijak šokující snímek. ()

zvrator 

všechny recenze uživatele

Nejako ma to nechytilo za šelest...to občasné vrešťanie a splašené behanie mi neprišlo ani vtipné,ani nijako zaujímavé,z čoho by som bol uchváátenýý...keby aspoň dozadu alebo po rukách,prípadne skákanie na hlave...aj keď dobre padne sa vyvenčiť... 1* za oblečko a účesy (trvalaploitation?)..:) 1* lebo parkrat pekná pesnička hrala..:)...a 1* za tie roky osemdesiate,Beštiu a spol,Mexiko,sombrero,tequila,cimbal,banjo,dobro,fujara,zlo.... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Akčná zábavka bez atmosféry, ktorej dominujú stupidos monologos, siliconos, velocipedas, punkos a šminkos. Ak by takto prebiehalo vyšetrovanie zločineckej bandy v Mexiku, tak si musia nemexickí policajti trhať vlasy. Fakt iba na pobavenie, pretože film zlyháva na viacerých frontoch - od smiešnej akcie po chovanie "normálnych" postáv. 50-roční pupkatí poliši sa vyhýbajú guľkám tak, že sa váľajú po zemi, takmer každý chlap má identický bajuzos a policajný grupáč je výhradne s chlapmi nad 50 rokov. A tá strašná hudba. No proste, nechcená paródia. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Fajn zábavnej a správně praštěnej punxploitation. Divokej gang, kterej páchá nejrůznější zábavnou kriminální činnost jako vylupování bank, prznění nadrženejch paniček a střílení policajtů. Proti nim dva kníratý poldové. Výsledkem je dobrá porce srandy a různejch výstředností. Snad jen "uměleckejch" záběrů na hrozící pankáče mohlo bejt trochu míň, ale prsatý pankerky to zase dobře vyvažovaly... Takovej TROMA Style. ()

Reklama

Reklama