Reklama

Reklama

Tajný projekt: Voda

(TV film)
  • Rakousko Top Secret of Water
Rakousko, 2009, 52 min

Všem nám připadá důvěrně známá. Je to kapalina, která je podmínkou života na naší planetě. Voda. Je v nás a také všude kolem, proto nám její vlastnosti připadají tak přirozené. Při hlubším zamyšlení se však zjistíme, že je plná fascinujících překvapení a záhad. Může mít voda paměť? Pamatují si molekuly vody události, jimž byly vystaveny? Hrají zde roli také energie vesmíru? Pátrání po skutečných vlastnostech vody nás přivádí přímo do první linie vědeckého bádání, kde se fakta prolínají s tajemstvími přírody a kde jen několik krůčků dělí mylné domněnky od objevů, které mohou změnit svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Amper01 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na to, že v době psaní tohoto komentáře probíhá ruská invaze na Ukrajinu musím říct, že ruské vědce jsem vždy bral s rezervou, protože mají jaxi všechny objevy převratnější ale zároveň nevysvětlitelné... Všechno obvykle spojené s vesmírnými silami... Což je ale duchařina, která -musím souhlasit- funguje. Ale rozhodně to není nic k vychloubání. ()

jemine odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý mentální zvratek, nasycený nedokazatelnými ezoterickými a pseudovědeckými bláboly. Ale bytosti osvícené, duchovně povznesené, vibrující spolu s vesmírnými energiemi v rytmech Bacha a Beethovena, ezokavky typu Jardy Duška či Heleny Houdové, zde mohou přijít k mnoha a mnoha jemněhmotným spirituálním orgasmům... ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento dokument sa snaží nahliadnuť do tajov, ktoré boli rozobrané v podobnom ruskom dokumente z roku 2006. Hľadá otázky na odpovede pomocou mnohých ľudí, ktorí sa tajmi vody zaoberajú a vedecky s ňou experimentujú. Príde mi však dosť krátky, je však podobný ako jeho ruský predchodca, formou sa mi zdal presvedčivejší, obsahom menej. Nemal som pocit, žeby sa mi snažil niečo podstrčiť, k niečomu ma presvedčiť, skôr som mal pocit, že chcel ukázať, že sú tu isté nevysvetliteľné záhady, ktoré môže čas poodhaliť a ktoré by nám mohli v mnohom pomôcť. ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní dokument založený na pokládání otázek beze snahy na ně odpovědět. Nemůžu si pomoct ale spíše mi to připomnělo teleshoping proklamující výrobek a pak výstup spousty spokojených uživatelů. Změněná voda, která vše zlepšuje a nikdo neví proč. A tento dokument se ani nesnaží cokoliv vysvětlit. Celé mi to přišlo silně manipulativní. Fousatý strejda přišel na to jak "revitalizovat" vodu a ta je lepší na pečení na zvlhčování vzduchu a je z ní lepší káva. Ale proč tomu tak je to nikoho nezajímá. Všichni jsou spokojení a to stačí. Stejně je tomu i s teorii paměti vody.Takhle by se dokumenty točit neměli. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama