Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben a Semir mají schůzku se svým informátorem. Dává jim tip na burzovního makléře Rubena Frosta, odsouzeného za podvod, který utekl z vězení, zabil policistu a tvrdí, že ví o jeho dalších zločinných plánech. Ale než s nimi stačí Semira a Bena seznámit, Frost ho před jejich očima zastřelí, a přestože ho policisté i s jeho komplicem pronásledují, unikne jim. Honička způsobí obrovský masakr na dálnici, kromě mnoha aut a cisterny, naložené sudy nafty, havaruje i policejní vrtulník... Ben je v rukou zločinců, mučí ho v podzemní štole. Semir je na pátrání sám. Zjišťuje, že Silke je profesionální bodyguardka, najatá na ochranu malého Lutze Bachmanna. Zločinci vydírají jeho matku, která pracuje ve výzkumné laboratoři na supertajném projektu Taurus. Benovi a dětem se mezitím podaří únoscům utéci, bohužel bez Lutze. Zločinci je pronásledují, ale to už zasáhne Semir a definitivně je vyřadí z provozu. (TV Nova)

(více)

Recenze (18)

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11- pilotní film ke 14. sezóně. Mno, asi takhle - jistá zaujatost z mé strany na Kobru 11 je bezesporu, ale nedá se nezpozorovat děsný propad! Tvůrci už opravdu nevědí, čím dříve zaujmout! Efektní triky? Mocný gang z jiné země? Hm, tohle přeci není Kobra 11 sakra, kde je to kouzlo těch kriminálních případů z počátku seriálu a hromada napínavých momentů? Tady už je to takové nucené, bohužel! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný pilotní film k 15.sérii ! Opoti předchozím pilotním filmům : Na vlastní pěst a Konec světa už neni každou vteřinou akce. Akce je v tomhle pilotu hodně , ale není moc přehnaná (krom na začátku). Něco ve filmu chybělo, trocha více akce, občas byly scény lehce natahované, ale to je malá chyba. Takže u mě dobrých 90% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak posledni dobou jsem to s tou Kobrou 11 nejak rozjel no tohle je naprosto prumernej pilot kterej prehnanosti nijak nevybocuje z obvykleho standartu hlavni padouch ma samozrejmne grandiozni plan pri kterym nevaha usmrtit stovky lidi jakousi magnetickou verzi atomovky! no trochu mne srala ta linie se zachranou autobusu plnyho fakanu s tim ostrovtipem se to tu uz taky obcas lehce prehani a uprimne receno tenhle partak Semira neni kdovijakej borec ale dalo se na to koukat proste v ramci serialu prumerna zalezitost ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně špatné, jako předchozí pilotní film. Ve výsledku je jejich (ne)kvalita asi tak cca podobná. Tady se sice nevezeme na vlně šílené akce, "vtipných" hlášek a patosu, ale zase tu máme záruku chuti rozkopnout televizi v podobě super chytrých dětí = super otravné děti a super emancipované blondýny = super otravná blondýna. Sturmi tentokráte neřeší své příšerné romantické problémy, a do děje se dostane až v druhé půlce, ale i tak je ho až příliš. Děj je opět totálně mimo dálnici a dálniční policii, elektro atomovka omg wtf lol. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama