Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano takže další poloamatérský trash, kde se tvůrcové snažili rychle získat co šlo z aktuálních témat. Běhá se asi tak mezi čtyřmi místnostmi pořád dokola, občas nějaká krev a gore to nezachrání. Celkově to vyzní trapně a uboze to považovat za regulérní film ... Snad do nějaké soutěže "hledáme nové talenty" ... Jinak nuda, nuda!! I tak krátká stopáž potrápila. Naprosto vůbec nestojí za pozornost ... ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Super nářez. Přesně takhle má vypadat horor z blázince kde jediný zlo představujou magoři a žádná cesta ven. Blázni tam pobíhaj fakt jak šílený a dělaj různý prasárny, atmosféra je dusná v každý scéně a já se nenudil ani minutu protože se stále něco děje. Objeví se i pár nechutnejch gore efektů. Velmi dobrej film kterej je zde tradičně podhodnocen. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pominu-li dost absurdní fakt, že parta amatérských rádoby rockerů si bokem přivydělává kuchtěním v pakárně, jde o slušný průměr v žánru "oddechová zabijačka". I když hlavní postavy nejsou příliš sympatické a vy s nimi tedy vůbec nesympatizujete, děj je příjemně jednoduchý a divák si k tomu pochutná na několika milých brutalitkách. A velké plus je halucinační konec, který vás zanechá v lehké nejistotě. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No já byl spokojenej jéje to bylo vončo...Hlavní hrdinové jsou rockové nehvězdy kteří se snaží být rockové hvězdy. Kromě koncertů které moc nesypou si přivydělávaj prací vskutku zábavnou...vařit ve cvokhausu plnym násilníků na to musíte mít jak říká Habera ty pravé rockové gule. No když vypadne proud a místní pacoši vyplivnou léky na uklidnění a rozhodnou se kuchtíky a spol nasekat do zítřejšího guláše tak našim hrdinům začínají krušné chvilky. Atmosféra je super násilné scény jsou fajn máme zde ukousnutý frňák, kuchtíka uvařeného na vlastním sporáku, maníka co mu nestačí si okusovat nehty a místo toho začal s prstama (což je krátkodobá zábava páč narozdíl od nehtů prsty nedorůstaj) a mnoho dalšího. Šílenci jsou správně šílení rockerští kuchtíci dobře vyděšení a nahánění po temném blázinci je fajn. Doporučuje devět psychoušů z deseti ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Šichta se nám povleče, než se kuchař upeče.“ Neuvěřitelně hnusná a depresivní budova psychiatrického ústavu. Ještě větší hrůza, než plzeňské kašny architeletekta Císlera, a to už je co říct! Tu budovu vídat denně, třeba jen z okna bytu, do měsíce je ze mě pacient a ve své cele štěkám na lustr. Kromě budovy s funkcionalistickou suicidální fasádou budily hrůzu též vykachlíkované interiéry, 100% uvěřitelnost příběhu a čtyři muzikální kuchtíci, s hereckými výkony jak z východoněmeckého porna 80. let. Hororové atmosféře prospělo i to, že producenti chtěli šetřit a tak, místo najímání komparzu pro role pacientů, prostě jen nechali v ústavu otevřít všechny cely. Taky na lécích se dost ušetřilo, během dvou dnů nonstop natáčení nikdo z bláznů nedostal ani lentilku, natož své prášky. Marně slintali a klepali na VÝDEJNÍ OKÉNKO: [][] Co je dnes k obědu? 1) Předkrm – rozmatlaný po skle. 2) Polévka – ze záhadné hlavy. 3) Hlavní chod – rybí kuchařovy prsty. Příloha - americké bramborové předloktí. [][] Připraví vychrtlý pacient, ozbrojený škrabkou na brambory a pletoucí si svázaného George s bramborou. Brrr. Richard Brake jako magor roku potěšil, výpadek proudu též. Bohužel, kvůli nastalé tmě byl kameraman v prdeli a my diváci s ním. Třikrát bliknu baterkou, na bezhlavé tělo ošetřovatele. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)
  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)
  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)

Reklama

Reklama