Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (10)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Felicii Day nesnáším a hlavně se mi vůbec nelíbí(mám jinej vkus, zvykejte si:-)). Ale na druhou stranu McHattie je dobrej herec pro záporný role a vlkodlaky mám hodně rád. A navíc před pár lety jsem viděl překvapení od Syfy Never cry werewolf, takže jsem čekal aspon průměrnou vlkodlačinu. Ale bohužel. Film má strašně rychlej rozjezd že jsem se nestačil pořádně rozkoukat. A tak to postavy odstraly a to pořádně. K žádný jsem necítil sympatie, ani jména jsem nepostřehl. Prostě zbytečně zrychlený. Lov a celá akce je taková mdlá a nic extra a herci jsou k smíchu. 2* dávám jen za skvělou hudbu a za sem tam povedenější scénu ale jinak poměrně zbytečná vlkodlačina. wilson zklamal. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Mizérie všech zúčastněných. Příšerné dialogy (např. "Máme problém" <> "Jo to máme!" ). Otřesné triky a scény (některé člověk vidí i třikrát za dílo). A to že se tvůrci snaží obecentsvu prodat, že ta tragická rodinka má velkou tradici v lovu vlkodlaků je prostě neodpustitelné. Větší bandu naprosto neschopných individuí aby člověk pohledal. Jedna hvězda za haluzoidní úvodní scénu... ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Felicia Day i Stephen McHattie jsou mí oblíbení herci, ale tenhle kus jim tedy v kariéře moc nepomůže. Kvalitativně vlastně celkem standardní SyFy produkce selhává ve všech rovinách, Felicia dokazuje, že na hlavní roli prostě nemá, a jak se jim podařilo přemluvit k účasti skvělého McHattieho, to nechápu. Vlkodlaci jsou kompletně digitální, a vypadají opravdu trapně. Ještě se to docela dá, když se proměňuje jen tlapa nebo hlava, ale kompletně proměněný vlkodlak už opět nezapře, že se vylíhnul v SyFy laboratoři, kde stále ještě kraluje software z dob Playstation 1. Vypadají jako přerostlí hubení ratlíci, co zrovna přelínávají na letní srst, a jako ratlíci se i pohybujou. Vrcholu trapnosti je pak dosaženo tím, že po zásahu stříbrem do srdce okamžitě vzplanou a shoří na popel, asi jako upíři v Buffy. Nulová akce, atmosféra, humor. Asi od poloviny, kdy už je víceméně jasné, jaká další klišé lze ve scénáři očekávat, už jsem spíš přemýšlel, na co podívam potom. Pusťte se radši jen trailer. ()

Plague. 

všechny recenze uživatele

Začal bych tím, že se podle mě nejedná o horor. Je to spíše fantasy/dobrodružný film. Rozhodně mě vadí televizní střih (pauzy na reklamu), ale jinak mi to nepřišlo jako nějaký propadák, prostě normální béčko (a to myslím v kladném slova smyslu - žádný Shark vs. Octopus). Jen teda nechápu proč Felicia ypadá hůř než na svém blogu který točí webkamerou doma, člověk by řekl, že maskéři se mají snažit o opak. Každopádně, normální průměr plus Felicia, takže pro mě za 3*. ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se kouknul jenom a pouze proto, že v něm hrají Felicia Day a Stephen McHattie, které mám oba jako herce hodně rád. Proto jsem tedy nemohl než je nelitovat, že budou nadosmrti spojeni s něčím takhle neuvěřitelně příšerným. Premisa lovců vlkodlaků, kteří v moderním světě dohlížejí na karanténu lykantropie - ač nepříliš originální - má slušný vypravěčský potenciál, který ale tvůrci proměnili v pravděpodobně ten nejstupidnější a nejschématičtější možný příběh, jaký mohli. Herci (včetně mých zmíněných oblíbenců) navrch spíše jedou na volnoběh, a komparz se občas nesnaží vůbec. Těžko jim to ale mít za zlé, když scénář vrší jednu trapnost na druhou, a dialogy jsou naprosto bez nápadu – první entrée padoucha Gabriela je dokonce možná nejhorší kus expozice, co jsem kdy ve filmu viděl. Jakékoliv paralely na klasický příběh Červené Karkulky se naprosto ztrácí, a také je hodně vidět, že film měl velmi omezený rozpočet, díky čemuž všechny trikové scény (možná s výjimkou jedné bojové sekvence) působí extrémně toporně a zastarale. Suma sumárum – škoda sympatických herců a mozkových buněk diváků. 15% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama