Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Maďarsku žije přibližně třicet tisíc Číňanů, většina z nich pak přímo v Budapešti. Pan Wu pracuje předměstském skladu, který je pro něj i domovem. Šéf v něm vypočítavě udržuje lákavý sen návratu do Číny a založení fotbalového mužstva, Wu ale stále zůstává v Budapešti. Jednoho dne se objevuje realitní makléř Máté, jehož úkolem je sklad co nejdříve prodat. Přestože jsou oba muži v podstatě protivníky, rozvine se mezi nimi zvláštní přátelství. Oba se ale "zamilují" do mladé roznašečky pizzy a přátelství musí jít stranou. Maďarský snímek si pohrává s žánrem kung-fu filmu, v němž se neobjeví ani jeden klasický souboj. (Febiofest)

(více)

Recenze (3)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

SVĚRÁKovská poetika strihnutá s MCCARTHYho vnímaním multietnického fungovania spoločnosti s až LOACHovsky najobyčajnejšími postavami. Inšpirácie sa javia byť zrejmé, napriek zdanlivej nepôvodnosti funguje príbeh neuveriteľne sviežo a tým univerzálne a v rámci každej filmovej prehliadky jedinečne. ()

Reklama

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie s maximální míru představivosti přesahující product placement Made in China. V kontrastu s americkými slátaninami, co jsou na jedno brdo, příjemně svěží vítr s vůní uheráku a čínských nudlí ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama