Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Troopeři (nebo jak bych to počeštil) jsou jeden chytřejší a nápaditější než druhý. Někdy se člověk sám diví, který z nich je vlastně ten blbec, co způsobuje tu spoustu vtipných situací. Jako u každého seriálu, některé díly jsou lepší než jiné, a u některých je vtipná jen "závěrečná tečka" ve formě nějaké té hlášky. Protože je to ovšem nad průměrem, dávám 4* ()

Katzenklo 

všechny recenze uživatele

"Já se díky princezně cítím tak živě…" - "Deset lidí se kvůli ní cítí mrtvě." Geniální, doslova jen hodinový seriál z dílny CollegeHumor se řadí k absolutnímu vrcholu tvorby této skupiny (ne-li celého Youtube). Autoři si zde neuvěřitelným a originálním způsobem utahují z celých Star Wars. Přitom nejde o pouhé kopírování, ale tvorbu vlastních brilantních scének. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedené miniaturky, čím kratší, tím lepší. Jakmile se stopáž přehoupne přes tři minuty, už to začíná zavánět trapností, nicméně většinou Troopery naštěstí zachrání vážně dobrá pointa. Doporučuji ale originální znění s titulky, protože český dabing je prazvláštně amatérský a hlasy mimořádně otravné. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální seriál zasazený do „Hvězdy smrti“, ve které není o legraci nouze hlavně díky slabomyslným trooperům. Jak je už u College Humoru zvykem jednotlivé díly jsou ve formě poměrně krátkých skečů, které jsou ale mnohdy vtipnější než nějaký 20ti minutový sitcom. Nejlepší díly jsou s Dreadlordem. Hodnocení: 80/100. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Příjemná, krátkometrážní oddychovka. Neoficiální parodie na Star Wars. V hlavní úloze zde uvidíte 2 Dreadtroopery Larryho a Riche kteří mají dokonalou schopnost všechno zvorat. Dále pak galatickou princeznu. A hlavního "děsivého pána zla" Dreadlorda. Některé díly jsou sice drobet slabší. Ale ve většině případů jsem brečel smíchy. Zde je celý seriál s cz titulky http://www.videacesky.cz/serialy/troopers ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama