Reklama

Reklama

All Good Children

  • Francie All Good Children

Obsahy(1)

Dara (Jack Gleeson), který se se svým bratrem Eoinem nastěhuje ve Francii k tetě, se v lese seznámí s dívkou ze sousedství  (Imogen Jones). Začíná nesmělý románek. Dara si ale brzy dělá stále větší nároky... (MacGuffin)

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Dara (Jack Gleeson), který se se svým bratrem Eoinem nastěhuje ve Francii k tetě, se v lese seznámí s dívkou ze sousedství (Imogen Jones). Začíná nesmělý románek. Dara si ale brzy dělá stále větší nároky..., H. - Jack Gleeson (Dara); David Wilmot (Julian); Imogen Jones (Bella); Austin Moulton (Theo); David Brazil (Eoin); Lara Persain (Valerie); Kate Duchene (Lynne) ()

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Má to poměrně jasnou filmovou řeč (která by klidně mohla vypadat, jako kdyby někdo zkřížil Mallicka s Bressonem- při všech protikladech, které si kdo umí představit) a přirozené herce. Celé to ale shazuje nejasný záměr, ale hlavně zjednodušení fragmentárních dialogů až na kost, takže se spolu postavy občas baví, jak kdyby četly z prvních dvou kapitol učebnice angličtiny, což nejednomu začne lézt na nervy. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidel film, ktorý by vybudoval výbornú atmosféru, aby následne využil len zlomok dejového potenciálu. Čistá festivalová jednohubka. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama