Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco ministr hospodářství hrdě hlásá „konec bídy“, Juan Peréz, zástupce nejchudších z chudých, se opilý ocitne na nejvyšší římse budovy Světového finančního centra. Nechtěně vzbudí pozornost médií, která ho považují za bojovníka proti globalizaci, a současně odhalí skandál, který ohrozí pozice vlády. Snímek s podtitulem „pohádka o společensko-politické realitě dnešního Mexika“ volně navazuje na dřívější tvorbu Luise Estrady, v níž se režisér s až cynickým nadhledem vyjadřuje k nešvarům současné mexické společnosti. (MFF Cinema Mundi)

(více)

Recenze (2)

Lukin413 

všechny recenze uživatele

První hodina filmu je neskutečně zábavná, sledovat několikaúrovňovou satiru, která se dotýká sociálních témat, politiky a její korektnosti a práce současných medií, je nesmírně zábavné. Poté, co se příběh posune o tři roky dopředu následuje asi 20 minut hluché pasáže, kdy jsem se začal obávat sladkobolného konce s prokřesťanským podtextem, naštěstí závěrečný kopanec do koulí vrací film zpět do roviny která mu sluší - komediální. 70 % ()

Luluk 

všechny recenze uživatele

Včera jsem tento snímek shlédl v Artu.Jde o druhý film volné trilogie Luise Estrada s Damiánem Alcázarem v hlavní roli. Pro středoevropana je to docela emoční gejzír,ale ze začáteční komedie to skočilo spíše na drama,či tragédii. Jinak stopáž je zbytečně dlouhá,chvílemi se to táhlo.Čtvrtou hvězdičku dávám za brilantní konec. Ale stačilo zhlédnout jednou. ()

Reklama

Reklama