Reklama

Reklama

036

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Španělsko, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Jak to dnes vypadá ve Španělsku s pracovními místy? Tento krátký trefný snímek vám to ukáže! Divili byste se, co lze na toto téma v této krátkometrážní komedii zhlédnout. (ČSFD)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Byrokracie? Tady má každý plná ústa jakési fiktivní úřednické byrokracie, ale logicky stačí pouze vyplnit formulář TA1, formulář z finančního úřadu, udělat jeho fotokopii a kopii občanského průkazu, dodat číslo účtu, kopii kartičky sociálního pojištění, kopii z Finanční správy, dvě kopie formuláře 036 (samozřejmě očíslované a sešité) a vítězství je na světě. Nic na tom není. Stačí mít řádně nabitou sešívačku, odvahu nejrychlejšího pistolníka divokého západu a nekonečné odhodlání. Pak se dá zdolat i neporazitelný suverén s razítkem a to způsobem vskutku zábavným. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost psycho video o tom, jak se dá byrokracie vyhrotit. Opravdu to vypadá jak z nějakého westernu. "Máte formulář 36?" :D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice krátký, ale přesný filmeček parodující současnou byrokracii až na hranu. A to jenom španělskou, česká verze by asi byla daleko drsnější. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky kurevsky nesnáším lození po úřadech a všechny ty jejich byrokratické nesmysly. Tento snímek nám ale ukáže, že i na tyhle kancelářské svině se dá vyzrát a Carolina Bang podala velmi dobrý a přesvědčivý výkon. Dvojice režisérů Juanfer Andrés a Esteban Roel mají u mne rozhodně zelenou. Škoda že netočí víc filmů a snímků, protože jak tohle tak i Musarañas jsou velmi dobré záležitosti. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako ano, byrokracii to ukazuje naprosto přesně, jenže nevím kde se stal problém, ale čekal jsem víc. Asi že se to víc vyhrotí nebo že to bude líp podané, fakt nevím... Na víc jak silné 3* to bohužel nevidím. ()

Reklama

Reklama