Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva studenti jedné střední školy se po úmrtí svého oblíbeného profesora fyziky rozhodnou vloupat do jeho domu za účelem získání tématu k laboratorní práci. V profesorově laboratoři objeví deník Viktora Frankensteina a posléze i samotné monstrum. To se jim podaří náhodou oživit. Ukryjí ho ve svém pokoji na koleji. Aby skryli tuto skutečnost, vydávají ho za studenta z Francie. O jejich tajemství se ovšem dozví nepříjemný ředitl školy (Larry Miller), kterému napomáhá slídivý student (Patrick Richwood). Ředitel si sám chce přivlastnit výzkum v oblasti oživování lidských těl a monstrum unese. Naši hrdinové navíc zjišťují, že Frank umírá. Rozjíždí proto akci na Frankovu záchranu. (Šimpy)

(více)

Recenze (3)

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych to viděl v 90.tkách, tak bych dal z nostalgie víc. Takhle to pro mě bylaa docela nuda. Ta jedna za tu pěknou kundu z Alfa. ()

warhammer 

všechny recenze uživatele

Frankensteinova školní léta. Docela správně potrhlá komedie, která se mi kdysi líbila. Dnes už bych měl asi určitě jiný názor, ale jak vidím, tak už bohužel nebudu mít příležitost to zjistit. Paní učitelko to je náš nový spolužák Frankie Stein :D ()

Reklama

Reklama