Reklama

Reklama

Malo se na policejní akademii přihlásil se svými nejlepšími přáteli A.D. a Lucasem. Po skončení studií mu poskytne ochranné křídla policejní kapitán Joe Sarcone, bývalý partner a kamarád jeho nebohého otce. Malo se stane součástí jeho jednotky Street Vice Crime Task Force, která je však seskupením totálně zkorumpovaných lumpů, darebáků, gaunerů a narkomanů v policejních uniformách. Vysvitne, že bezohledný Sarcone je jakýsi křestní otec místní policejní mafie. Po jaké cestě se vydá Malo? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo i docela dívatelné, kdyby do hlavní role neobsadili šimpanze. Ten přednášející Pitekantrop je asi takový herec, jako já jaderný fyzik, ale budu ten uran zkoušet štěpit tak dlouho, dokud nebudou sousedům vypadávat vlasy a zuby a objevovat se jim po těle ty podivné fleky! Je velmi smutné, že to "gagsta - nigga - bitcha -mothafucka" sype tolik, že si kdejaké ohyzdné, vypatlané poleno může zaplatit místo v první lajně, než aby to nechal na profesionálních hercích. Situaci a reputaci negroamerických hereckých svazů alespoň částečně zachraňuje Hvozd Bílober, který zvládne přesvědčivě zahrát snad i spálenou švestkovou buchtu, no a Bobík předvádí svůj zdravý, mafiánský standard. Takže pokud hledáte hybrid mezi Training day a dokumentem o etologii goril, budete se vcelku bavit. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Proboha to byl hnus. Proč se nechá Robert de Niro a Forestem Whitaker jebat 96 minut do řici, tak to jsem nepochopil. Myslím si, že jíst musíme všichni. Tak nějak. Někdo by měl Jacksonovi vysvětlit, že mít peníze a všechny si koupit z něj herce a producenta neudělá. Nebo udělá, ale výsledek stojí za hovno. V úprvní řadě by měl jít do herecké školy. Nedalo se na to koukat a jedna hvězda je za dvojci De Niro / Whitaker. Aspoň, že si tahle hrůza nehraje na kinofilm.... ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Tak co ty vyžraný prase, nějaká ta recitace antipatií vůči policii by nebyla?! "Půldolar" díky lobby šéfa nahrávacího studia (Snoop Catta) dostal hlavní roli, v níž plně využil svou nemravnou mluvu a držení koltu. A obojí mu šlo výborně, ale není se čemu divit, jelikož tenhle pánvičkář ve svých mluvících klipech prakticky nedělá nic jiného. A aby se příští studiové desky prodalo víc, tak je tenhle řiťmus vylíčen v barvách nejsvětlejších, což ostře kolaboruje s jeho NEjižanskou barvou pleti. Co ses do toho sral done? 36% ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako minulý rok šliapol do hovna Al Pacino s filmom "Son of No One", tak si to tento rok zopakoval De Niro. Chlapci, pýtam sa prečo?! : starecká demencia, alimenty, dlhy? A to už vôbec nekomentujem "cameo" Vinnieho Jonesa, ktorý bol asi rád, že má vo filmografii film s De Nirom. Toto je vtip do plaču (v negatívnom zmysle slova). ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nie až tak zlé, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Pol eura v policajnej uniforme vyzeral fakt smiešne, celkovo, keď bol na tej správne strane zákona tak vyzeral smiešne. Ale čo sa ostatných postáv týka, zámerne tam boli vybrané odlišné charaktery, ktoré boli stvárnené veľmi dobre. Dejovo to neponúklo nič nové, skorumpovaná polícia, zásahy minulosti a všetko okolo toho. Možno by som zniesol aj dvojku. 3 z 5 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v New Yorku, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama