Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Tanner a Ben jsou v posledním ročníku na elitní soukromé škole. Tanner je dobrý student, který se drží od problémů dál, ale Ben je neustále zapletený do nejrůznějších nekalostí. Poté, co se vyspí s expřítelkyní místního gangstera a hodně se zadluží kvůli hazardním hrám, se jeho život ocitá na vlásku - tedy pokud rychle nesežene dostatek peněz. Ben má plán, jak všechno urovnat - jediné, co potřebuje je Tannerova pomoc. Společně s dcerou ředitelky školy Emmou se bratranci dají na padělání peněz. Brzy se však všichni ocitnou nebezpečném světě kriminálního podsvětí, kde po nich jde jak mafie, tak policie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Proč sledovat? 25letý Greyston Holt (Tanner), 25letý Andrew Francis (Tannerův bohatý kamarád Ben) a 27letý Gregory Smith (Nik, zvaný Lesbian). ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Už je to napsaný dole - myšlenku film rozhodně má, ale to její zpracování je dost průměrný. Tannera hrál poměrně sympatickej Holt (ačkoliv ten šprt je u někoho s jeho vizáží dost neuvěřitelnej) a jeho bratrance naopak nesympatickej Francis. Od pohledu vypadal jak debil a bylo od začátku filmu jasný, že to posere a bude to dál srát celou dobu. Dost debilní byl taky ten školní policajt, co okamžitě v první milisekundě doteku s falešnou bankovnou pozná, že se jedná o levotu. Kromě Holta byly ještě dobrý holky (na pokuk). Hudba ve filmu není, jen asi 3 vteřinová smyčka furt dokola. Jinak film jsem viděl v dabingu a zřejmě si u těchhle shit-filmů moc s překladem hlavu nelámou. Padouch se jmenuje Lezbián (ačkoliv jeho postava se jmenuje Nik Iliakis) a zloděj se zase jmenuje Levandule. Debilnější jména tam snad bejt nemohly. Ale i přes tu shit kvalitu je to pořád o level výš, než domácí produkce, takže asi dobrý. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film, který nemá čím ohromit, zaujmout a bohužel ani pobavit. Důvodem je především nezáživný scénář. Dialogy se vedou jednoduše, ale tentokrát neplatí, že v jednoduchosti je síla. Naopak. Tady by to chtělo trochu propracovat. Člověk co dělal hudbu se příliš nenadřel. Buď ji snímek postrádá a když už se objeví, tak je to smyčkovité opakování pořád dokola, které začne být po čase otravné. Příběh sám o sobě by nebyl špatný, ale není moc hlubokomyslný. Trochu mě překvapil školní detektiv, či to měl za funkci. Na jednu stranu dost chytrý, když pouhým dotekem objevil padělanou bankovku, aniž by se na ni podíval a to ji držel sotva dvě vteřiny. Na stranu druhou totální hlupák, když mu trvalo dost šíleně dlouhou dobu, než padělání objasnil. Nebýt párty a pár rádoby zajímavých dialogů, celý děj by se dal shrnout do slabé hodinky. Tvůrci jej však natahují seč jim síly stačí. Celkově to však stačí na pouhou dvojku. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V podstate dobrý nápad, ktorý pochovala kanadská chudobná produkcia. Keď na to nemám peniaze, tak to netočím. To by si mali povedať tvorcovia tohto nedotiahnutého filmu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama