Reklama

Reklama

Stroj času

  • USA Time Kid
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
USA, 2003, 74 min

Obsahy(1)

Animovaná verze klasického příběhu od G.H.Wellse. Píše se rok 1902. Student Tom Spender se vrací domu, aby se otci pochlubil se svými výsledky ve škole, ale nachází jen prázdnou pracovnu, ve které se o chvíli později znenadání objeví podivný stroj. Sedátko je ale prázdné, snad až na kartičku, na které stojí: " Pokud najdeš tento vzkaz, něco mi znemožnilo návrat z budoucnosti". Tom se rozhodne vyrazit otce hledat. Dostává se do budoucnosti, kde se setkává se svou vnučkou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalší animák od štúdia DIC určený pre mládež. V žánroch chýba žáner sci-fi, pretože sa jedná vedecko-fantastickú cestu do ďalekej budúcnosti, konkrétne do roku 11902. Príbeh je postavený na slávnom románe Wellsa, aj keď je výrazne upravený. Hlavnou postavou je dospievajúci študent a príbeh je tak stavaný do kúúlovej podoby - skejtbordy, frajerina atď. Animácia je v pohode, aj keď je, podobne ako iné animáky štúdia DIC, zjednodušená. To sa týka aj príbehu, ktorý obsahuje početne dejové skratky. Za sci-fi elemety a dobrodružný fíling sa však hanbiť nemusí. ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Prepracovany stroj casu do detskeho havu. Neslany, nemastny pro dospele. Ale pro deti dost napinavy a urcite se budou misty dost bat. (Ti nahore nejsou potrava :-)) ) ()

Reklama

Reklama