Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amber sní o tom, že uteče ze zapadákova, ve kterém vyrůstala. Když se jí konečně poštěstí sehnat byt ve velkém městě, její přátelé ji na cestě do nového domova doprovázejí. Jenomže auto se cestou pokazí a partě tak nezbývá nic jiného, než využít nabídky řidiče kamionu, který jim nabídne odvoz v uzavřeném návěsu. Cesta probíhá v poklidu, ale když pak řidič opakovaně odmítá zastavit, všichni pochopí, že je tady něco špatně. Zvláště, když je kamion doveze na stará jatka... (Šakalík)

(více)

Recenze (14)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamání. Upíři (ale upíři to vlastně asi nejsou) vykradení z 30 Days of Night, klišovitě natočené a hloupoučké až na půdu. První půlhodinku se představuje šestice nesympatických postav, které poté násilně doputují do skladiště obývaného bandou divně se pohybujících upířích monster a než bys řekl švec, zbývají jen dvě hrdinky. Následně se film mění na tu nejnudnější hororovou naháněčku, jakou si k danému tématu umím představit. No a u finálního twistu si nejsem jistý, zda-li byl mou první bezprostřední reakcí údiv nebo výsměch. Syversenův předchozí Rovdyr byl lepší ve všech ohledech. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť nepodarený horor. Dokopy sa mi tam vlastne páčilo asi 5 minút. Nemôžem zase povedať, že ma to ukrutne nudilo, ale opäť mi vadila kamera. V tých najakčnejších pasážach bola strašne roztrasená a tým pádom som si veľa krvavých mordov nevychutnal. Navyše tých upírov (či čo to bolo) ani raz poriadne neukázali, takže ani tie masky nemôžem oceniť. Záver bol pre mňa predvídateľný jak hovado, už keď tam spomenuli tú adopciu, tak ma to napadlo ako prvé. Takže bola to blbosť, ale nevidím to na úplné dno, lebo videl som už aj väčšie sračky. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Zbytočná snaha o potencionálne faynovo spracovateľný námet , aj keď to všetko bolo skoro už aj v rádiách. V do krvi namočených , primerane úchylných a hlavne remeselne zručných rukách , by ten nápad s DRIVERom snáď dostal potrebné volume ( zbytok bol nepotrebný ) . Toho sa dnes chytí ale málokto a " Paťo " bude musieť tvrdo zamakať , aby upútal. 1 bodík však dávam úplne iným snímkom. ( očakávane naštrbený A. D. ) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Když si člověk nemůže vychutnat krev která právě v onen záběr má být je to škoda, a taky není to jen o tom ono se toho nepovedlo mnohem víc. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No,film začne na slabších třech ,a postupně sklouzne až na jednu umouněnou hvězdu,Když během tří sekund pozabíjely skoro všechny z toho náklaďáku,řikal sem si ,kurva,kdo bude v tom filmu vlastně hrát.Zabíjení debilní,upíři pištéj jak prasata s nožem v prdeli,film prostě nepovedenej.Nejvíc mě zaujalo,že je to tak krátký(velký štěstí pro fandy filmu),a pak ta flaška s kořalkou,ta rozhodně nebyla z Makra,nebo vod čonga,protože ta by spíš hasila,než hořela.Shrnuto-film na hovno.20%. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Zajímavej snímek, místama měto i překvapilo, bohužel ale celkově zklamalo..... potencionál to mělo určitě větší. Nejhorší bylo že i během celého filmu byla spousta akce, ale nakonec jsem se u toho místy šíleně nudil. ()

flodur00 

všechny recenze uživatele

slátanina všeho možnýho, jediný co je na tom dobrý je ten DVD obal... ani béčko to není... nemá smysl se dívat na takový filmy. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Taková škoda! Mohla z toho být velmi kvalitní, byť možná jen béčková upírovina, jenomže se z toho nakonec vyhrabal jakýsi žánrový hybrid, jehož vyvrcholení musela být pro každého soudného diváka rána pěstí. Po zbytečně rozvleklém úvodu se film přece jen dokodrcá na stará jatka, kde následuje parádních deset minut, aby to posléze zcela nepochopitelně sklouzlo k jakémusi pokřivenému sociálnímu dramatu, kterýžto námět je v souvislosti s upíří komunitou prostě děsně tupý. Stačilo přitom nepovraždit skoro všechny postavy najednou a věnovat daleko více prostoru jejich postupné likvidaci. Na tu ukecanou omáčku okolo by tak divák rychle zapomněl a skutečný původ hlavní hrdinky mohla být taková krvavá tečka za povedeným horůrkem. Jenomže proč dělat věci jednoduše, když to jde složitě, že? ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Hororová jízda, která vám vyrazí dech. A když budete mít štěstí, tak nebudete muset tento brak dokoukat do konce - 0% ()

Slidger odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co k tomu vůbec říct. Bylo to velmi divné. O upíry se nejspíš nejednalo a příběh byl poněkud nudný. Konec byl trochu překvapení, ale i tak to za to nestálo. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Podla popisu filmu som čakal slasher ale dostal som upírov. Nebol to zlý nápad skôr realizácia nebola najlepšia. S konceptom príbehu sa dalo viacej vyhrať. Pre mňa je velké mínus hlavná postava a jej predstavitelka. Herečka mi bola nesypatická a jej charakter bol strašne blbý a nezaujímavý takže som jej celý film nefandil a tu film pre mňa strácal záujem. Ostatok hercov bol v pohode a dalo sa na nich pozerať. Kamera bola miestami na dobrej úrovni ale zväčša bola ale dosť zlá a mizerná. Za mňa lepšie dve pretože atmoška bola v pohode, vyzuál tiež a dej až na hlavnú hrdinku nebol zlý. ()

Deacon59 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, že to musím takhle napsat, ale jediné co je horší než sledovat tenhle film, je spadnou hubou do hovna. ()

Daeneryss 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelne zklamání...Kdybych se hodně snažila nějaký klad bych asi našla, ale záporů je tam tolik,že škoda času na hledání nějakého dobrého momentu. ()

Reklama

Reklama