Reklama

Reklama

Sushi girl

Trailer

Obsahy(1)

Fish strávil šest let ve vězení. Šest let za mřížemi držel jazyk za zuby a neprozradil nic o loupeži ani o svých spolupachatelích. V den jeho propuštění mu přichystají čtyři muži, které chránil svým mlčením, velkolepou večeři. Hlavním chodem je božské sushi podávané na nahém těle nádherné dívky. Sushi kráska je absolutně netečná, trénovaná ignorovat vše, co se v místnosti děje. A to i ve chvíli, kdy se události značně vymknou kontrole. Je více než jasné, že se čtyři nezvladatelní zloději neudrží a začnou otevírat staré rány, ve snaze zjistit, kde se skrývá chybějící kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Sao Saoi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivé, ako scenáristickým prekvapením, tak aj réžiou, kamerou a násilnosťou. Násilné scény odporúčam naozaj silným žalúdkom, inak ak môžete zatvárajte uši aj oči. Pasolini to síce nie je, ale taká vydarená odroda Tarantina určite áno. Hudobný podklad výborný. Prekvapivo dávam 5 hviezdičiek aj keď 100% výkon to vôbec nebol :) Celkové skóre: 81% ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Příběh je slaboučký, jak dítě z inkubátoru, možná proto však skýtá jisté potěšení sledovat, jak zápasí se životem. Stejně tak, jako ten chudák přikurtovanej k židli, nachávajíce se postupně mučit ukájející se partou magorů shánějících se po ztraceném pokladu. Moc mě baví šílenci Marka Hamilla. Ten zkrátka umí, slizák. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NÁHODA JE STRAŠNÁ KURVA“...... /// Tohle by měla bejt jedna z těch nocí, ve kterejch se otvíraj starý rány (a z některejch poteče i krev). Ostatně jako vždycky, když se jde řešit minulost. Sešlost starejch parťáků po 6ti letech (dřív to fakt nešlo), řečičky odpovídající IQ přítomnejch (tedy pokojový teploty v bytovce někde v Rusku) … dává tušit, že psychologie postav tady velký divadlo nepředvede. I když takovej Shepard Lambrick by mně určitě tvrdil vopak! Flashbacky oživujou monotónnost jedný místnosti (a tupých keců) a vlastně to není ani tak vodkecaný, jako spíš vodmučený. Obsazení je celkem nuda (ti známější to zabalej dřív, než se vůbec zahřejou), ale ten teplej žvejkající kokot určitě pozornost upoutá. Příběh je taková jednohubka, která 2 třetiny jen zdržuje, aby v závěru lehce pobavila. Jestli i překvapí, to ať si vyhodnotí každej sám. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kde najdu na holce (na stole) fugu. 2.) Chcu se živit jako talíř . 3.) Thx za titule ,,Wollbold“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč někdo neguje tu odpornost Candymana, když to byl právě to nejlépe zahrané z celého filmu. Já, jakožto přemýšlivý člověk, musím poukázat hlavně na tu největší chybu celého filmu .. a tím je jeho název. Měli to nazvat třeba jen Sushi .. takto důvtipnému jedinci dojde pointa celého filmu a nečeká ho žádné překvapení. Jistě, záběry z celé loupeže a následného dění se doplňují postupně a až ke konci uvidíme proč a jak .. jen ten název označí to, na co se má člověk zaměřit a to byla chyba .. :-( ()

husokachna

všechny recenze uživatele

Danny Trejo (čti Trejo) v roli sympaťáka Dereka007 poodhrnuje roušku tajemství výroby sushi za poukaz a zároveň se stává dívkou, či možná ženou, se vším, co k tomu patří. Toto existenciální romantické melodrama s neformální strukturou vyprávění je pro mne pokaždé novým, vydatným až masitým, zážitkem. Trochu mi snad vadí jen naturalisticky pojaté scény mužského znásilnění na kuchyňské lince, ale každému co jeho jest.... ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama