Reklama

Reklama

Smrtící déšť

(TV film)
  • Kanada Black Rain (více)

Obsahy(1)

Při havárii v ocelárnách Ordox unikne do vzduchu velké množství chemikálie, která ve spojení s bouří způsobí, že prší kyselina. Zdá se, že se jednalo o sabotáž a její strůjce na celém neštěstí vydělává, protože má společnost, která se zabývá záchrannými pracemi při ekologických a přírodních katastrofách. Usvědčit viníka se snaží trojice studentů, které déšť kyseliny zastihne při táboření a záhadný mladý muž,který žije sám v lese jako poustevník. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

oasismanik 

všechny recenze uživatele

ehehe...presne takto si predstavujem dokonalú pičovinu. Totálne otrasní herci bez štipky talentu alebo vôbec o snahu nájdenia nejakého, hrôzostrašné dialogy od začiatku do konca, občas absolútne nepodarený pokus o humor a šokujúce superrozuzlenie, ktoré nikto nečakal / že je to jeho mama:)/. Ale na odpad to zas nebolo...a pridávam sa k názoru, že Kanada by sa mala venovať iba hokeju a ničomu inéhmu... 2/10 ()

TheTrox odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat k tomuto filmu? Typická kanadská klasika, akce žádná a jediná věc okolo které se děj točí jsou dlouhé a nudné dialogi, u kterých by nejeden usnul, a ten "děj/obsah" jak ho nazývá distributor je spíše takový pozadí filmu. Aneb jak udělat kanadský film, vymyslete blbost, sežeňte mladý a neznámé herce, hoďte je do lesa se scénářem co psal člověk po opici, k tomu kameramana a jednoho člověka který má na starost efekty, které bude tvořit na pc ještě s windows 95.Celkové hodnocení: 5% ()

Reklama

katu147 

všechny recenze uživatele

Pokud hodně ale hodně nebudu brát v potaz zpracování a ohodnoutím základní a hlavní myšlenku celého filmu, tak dokážu dát 1 * celkově.. ale nesmím nad tím přemýšlet, celý film je divný.. zvláštní náhody.. anooo.. hodně moc zvláštních náhod.. konec příšerný.. když bych chtěla shrnout do jedné věty, tak by to bylo asi nějak takhle.. plánovaný unik plynu se šíří a zabíjí lidi kvůli velké koncentraci ( přičemž nevím jak mohla být koncemtrace ve vodě tak veliká - narážím na ph1) a jediná skupinka lidí se snaží podivným způsobem zachránit svět ( a vůbec tím nenarážím na zlaštní a velice rychlou neutralizaci) námět dobrý, zpracování strašlivé.. nejvíc mě dostalo to MAMY... pointa?? mohla bych to tady rozebírat.. každý nesmysl filmu, ale proč.. Tenhle film stačí vidět jednou za život.. Doporučuji být unaven a trochu připit, protože v normálním stavu to je holý nesmysl.. Věřte mi! :D :D ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Mladý génius světového formátu a manekýn v jedné osobě se uchýlil se svou laboratoří do stanu v lese, aby nikým nerušen mohl v klidu sledovat televizní zpravodajství. Řádně se tam zabydlel, asi tak před dvěma dny, ale ještě netuší, že ho v jeho doupěti budou otravovat mladí, krásní a inteligentní měšťáci. Ti již měsíce spřádali pětiminutový nedomyšlený plán na výlet někam do lůna přírody. Nejdřív se dotknou jeho citečků, ale když si zlý mrak oxidu siřičitého usmyslí, že hupne do místního potoka a změní ho na takřka stoprocentní kyselinu, musí společně zmateně pobíhat kolem, za skučení jednoho z blbečků. Aby to nebylo tak jednoduché, selektivní kyselina, rozežírající především živé tvory a auta, nikoliv třeba některé druhy dřeva, vyskočí z řeky a začne navíc pršet. Zachrání nesympatičtí hrdinové svého již před nehodou postiženého kamaráda? Podaří se zastavit zlou čarodějnici Ritu? Vyzpovídá se manekýn ze své temné minulosti? Bude konec světa? To vše se naštěstí nedozvíte, pokud si tuhle pitomou slátaninu, popírající znalosti absolventů základní školy, necháte ujít. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Tak zvané „ploché“ charaktery, „plochý“ děj, spousta nesouvislostí a jednoznačných opomenutí nebo chyb, ale apel k lidské zodpovědnosti před přírodou i samotným lidstvem včetně odsouzení naprosto amorální vypočítavosti ženy jdoucí po zisku za každou cenu plus čtveřice mladých hrdinů v kyselém dešti činí tento film zcela koukatelným. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama