Reklama

Reklama

Polapena v síti

  • Kanada The Boy She Met Online (více)

Obsahy(1)

Mladá 17letá dívka stále touží najít toho pravého, kterého však stále nenachází. Jednoho dne se prostřednictvím internetu seznamí s mladým mužem jejího věku, který se pro ni zdá ideální. Věci se ale dostanou mimo kontrolu, když se ukáže, že mladý muž je ve skutečnosti 23letý trestanec, který je zrovna propuštěn z vězení. (Dlee)

(více)

Recenze (12)

nogi 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, kdy se z tohoto filmu stanu něco víc, než teenage pohádka. Bohužel zklamali, celý film je vlastně romantika na nedělní odpoledne a kratičké drama na konci (nebudu prozrazovat nejzajímavější scénu filmu) končí vlastně happy-endem.. člověk si potom říká: "What the hell?!" Jestli chcete upustit páru a nejste náročný divák, tak tohle je film přesně pro vás. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa nachytať na žánrové označenie mysteriózne krimi. The Boy She Met Online však zďaleka nie je plnohodnotnými krimi filmom a po mysteriozite v ňom niet ani stopy. Je to taká presladená hovadinka o naivnej puberťáčke a rádoby drsných týpkov s nagelovanými emo frizúrami, hrajúcich sa na gangstrov. Pre diváka majúceho viac ako 15 rokov strata času. ()

Reklama

p8ja 

všechny recenze uživatele

Herečce hlavní role Tracy Spiridakos bylo v době uvedení filmu 28 a hraje sedmnáctiletou, její postava mi přišla uvěřitelná. Naproti tomu její matka byl typický klišé příklad dokonalé matky, chápající, jednající, ale hlavně je dceři fyzicky naprosto nepodobná. Na ději je hodnotná jen kvalitně ztvárněná naivita teenagerky, jinak o ničem. ()

Shinnie odpad!

všechny recenze uživatele

Skutočne pútavý plagát, musím uznať. Ale to je asi tak všetko. Je to proste trápna blbosť kvality nemeckého B-éčka. Plytké charaktery, ktorých správanie nedáva logiku, predvídateľné udalosti, zdĺhavé a bez zaujímavejšieho deja. Naivné, nemyslím teraz ani tak hlavnú hrdinku ale celý film. Ak čakáte že dievčatko zažije nejaké peklo s hovädom ktorého stretla online, nebojte sa. On je vlastne taký chudáčik, ktorému nedali robotu a spravil len chybu keď bol mladší. Teraz neviem či režisér chcel spraviť z toho chalana chudáčiska s neprebudenou agresiou ktorého treba lutovať, alebo z neho chcel spraviť bezcitné hovädo. Jedno je však isté. Nevie to ani sám režisér, keďže jednou reakciou zaprie druhú. A vlastne ten trestanec ani neprebudil žiadnu agresiu a ešte to bol na konci aj skoro hrdina. Whouey. Strata času, je to veľmi trápne. A keď sa na konci nezačnete smiať, výzva splnená. ()

Octavia odpad!

všechny recenze uživatele

Děsně uřvanej (ale to může být i dabingem), afektovanej, exaltovanej a naivní film. Po celou dobu sledování jsem měla prst na stopce a stále jsem se přemlouvala, že to ještě chvíli vydržím, než ten film hodím do koše, že se to třeba zlepší. No... nezlepšilo. A jak jsou tam vyjádřené vztahy mezi klukama a holkama, to si snad ze mě dělají legraci, takhle se přece lidi normálně nechovají ani ve školce. Zkrátka a dobře můj první zasloužený ODPAD. PS: Ve vězení se tam maj jak na koleji, všichni jsou velcí kamarádi a vzájemně si vylívaj svý srdíčka, WTF?! Čekala jsem od toho teda mnohem víc. Vkrádá se mi do mysli srovnání s Milenec nebo vrah, ale to si ten film nezaslouží, protože mu nesahá ani po kotníky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama