Reklama

Reklama

Všechna tvoje slunce

  • Francie Tous les soleils (více)
Trailer

Obsahy(1)

Alessando je italský profesor barokní hudby, jenž žije ve Štrasburku se svojí patnáctiletou dcerou Irinou a bláznivým bratrem Cramponem, který hlásá anarchistické ideje a opakovaně žádá o statut politického uprchlíka od okamžiku, kdy se v Itálii dostal k moci Silvio Berlusconi. Alessandro se tedy často dostává do situací, při nichž má pocit, že musí zvládat dvě pubertální děti najednou. Vzhledem k časové vytíženosti nestíhá řešit vlastní milostný život, k sebereflexi jej přiměje až první milostné vzplanutí vlastní dcery... (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o zamilované puberťačce, která chce stejnou radost dopřát i svému otci. Myšlenkou na seznámení Alessandra s libovolnou ženou nakazí i Alessandrova bratra. A bratříček je to vydařený, jeho zastydlá puberta mlátí dveřmi, zásadně chodí pouze v pyžamu, případně dává průchod svým revolučním myšlenkám trikem s Che Guevarou. Ale nejlepší postavičkou bych vyhlásila Emilie Gavois-Kahn v roli pošťačky, především její dialogy s nezdárným Alessandrovým bratrem by si měl zařadit každý revolucionář do své knihovničky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak to řekl jeden Francouz v jednom z tuny dialogů v tomhle filmu. Asi je to tady jenom pro intelektuály. U těch dialogů jsem se po pravdě moc nechytal. Byla místa, která byla docela fajn. Třeba jako když si jeden Francouz přinesl do party svojí novou přítelkyni, Litevku a ta přede všemi řekla, že nemá ráda víno. Nedokážete si představit, jak tím všecky ty Francouze ranila. Když nad tím tak přemýšlím, uznávám, že tam byly místa, u kterých se dalo zasmát. Celý ten film mi ale přišel pro diváka děsně nepřístupný. ()

Reklama

kolodej1 

všechny recenze uživatele

dobrý film, spíše takový úsměvný se zajímavým příběhem. Ten je vlastně velmi jednoduchý, ale to vůbec nevadí. Výborný je Alessandrův bratr. A musím ocenit hudební vsuvky, ty považuju za velmi vydařené ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama