Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodná matka, která nedobrovolně skončila na ulici jako bezdomovkyně, se snaží se svou dcerou najít nový domov. Neváhá pro svou dceru udělat vše, za jakýchkoliv okolností. (Pattrick)

Recenze (2)

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento televízny film je vynikajúci, ale je  mimoriadne depresívny. Mare Winningham je prvotriedna ako slobodná matka uviaznutá v kruhu bezdomovectva a chudoby so svojou malou dcérou po tom, čo ich otec opustil a vyhodili z bytu. Scenárista pre týchto dvoch neponúka jednoduché východiská ani rozprávkové konce a film je prekvapivo drsný a emocionálne silný. Film nám ilustruje, že nájsť si zamestnanie, domov a pocit dôstojnosti je takmer nemožné, ak ste na ulici a začínate od nuly. 8/10 ()

Pattrick 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu, mám strašně blízko, viděl jsem ho asi před 9-10 lety, když mi bylo kolik asi 7-8. A zanechal na mě šílený dojem a konečně teď, po usilovném hledání jsem ho nalezl. Díky tomuto filmu, jsem šíleným fanouškem rodinných dramat. V té době, když mi bylo 8 jsem pociťoval v tomto snímku strašně moc emocí, úžasně herecky zvládnuté od Mare Winningham (viděl jsem ji v Chirurgech a říkam, že je mi povědomá, tak jsem pátral). Kvalitní snímek, nevím jak bych se na to díval, teďkom, po tolika letech, ale díky tomuto snímku ve mne zanechal to něco díky čemu mám strašně rád DRAMA. ()

Reklama

Reklama